reklama

Staraczki Weteranki...

beatka mnie tez sie tak wydawalo, zwlaszcza ze ciezko przewidziec owulke i jak mi kazala brac dupka od 16dc to ja czesto nie mialam jeszcze wtedy owulki ale na szczescie mialam monitoringi to przesuwalam dzien brania dupka. A powiedzialas juz mezowi o dwoch kreseczkach, czy jeszcze poczekasz? Na mocniejsze krechy

reklama
jeszcze mu nie powiedzialam wy jestescie pierwsze
nie chce mu mowic bo on zacznie wydzwaniac po rodzinie
a ja wole miec 100% pewnosc
bo wiem ze pisalysie cos o ciazy biohemicznej i ze czasami sa II a beta nie rosnie

Beatka, ale cudnieeeeeeeeeeee:-D Luteina nie ma prawa wpłynąc na 2 kreseczki, więc po cichutku się juz ciesz. Ale nam się ładnie wątek zaczął, już druga zaciążona :-D A co do swędzenia, to może być grzybek, bardzo często na początku ciąży się pojawia.
mama, przykro mi kochana...

wleciałam po obiadku a tu takie wieści...

Beatka- gratki 7mej rocznicy slubu-kolejnych lat w szczęsciu!!
no i gratki fasolki!! Ty szczęsciaro kochana!!
mam nadzieje,ze to Hanusia u Ciebie rośnie :)

no i zyczę ,zebys w styczniu-o czasie-urodziła zdrową Niunię:0

cześć dziewczyny...ale wieści niedzielne :)

mnie okropnie boli głowa-okropnie!!!

Beatka- a Ty ile cykli bierzesz tego Castagnusa???
bierzesz od @ do owu tak??

Beatko - wiedziałam, że warto tutaj zajrzeć w niedzielne popołudnie, ale twoja informacja jest po prostu ekstra!!!
Wszystkiego dobrego dla Ciebie i męża,
szczęścia,
pomyślności i
dużo miłości

I po cichutku ale mocno GRATULUJĘ!

mama moja kochana biore go juz 4 miechy do owulki i wiesiolek
no i miesiac ta omege3, za ktora ci dziekuje bo to pewnie dzieki tobie
widocznie nawet do owulki castagnus dziala bo cykle mi sie skrocily i sa owulacyjne

dziekuje dziewczynki jestescie wielkie za was mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i te fluidki dalej przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aha ja nie chcialam wam nic wczesniej mowic bo wiem ze wam na plci nie zalezy byle dzieciatko miec
a mi gin dziewczynke planowal mowil mi na podstawie usg kiedy mamy dzialac
wiec to sie wszystko okaze ale z chlopczyka tez bede zadowolona bedzie maly Leos
my dzialalismy w tym cyklu do 11dc a owulka byla 14-15dc

Ostatnia edycja:
Kahaka,Wikula- cześć babeczki:-)
ale wieści cudne:tak:

Weretanka w ciąży:-D:-D:-D:-D

Beatko nie ma spray z ta omega-najwazniejsze,ze ja brałas i pomogło:tak:
bardzo sie cieszę!!

zazdroszczę ,ale sie cieszę:tak::-D

Bree- :* duzy buziak dla Ciebie:tak:dziękuję!

Beatka- no widzisz i Wam sie udało tyle przed owu a my działalismy w 9,11,12,13d.c a owu z 13 na 14 d.c. i lipa:-(

a ten test co wczoraj robiłas to jaka czułość??kurcze wczoraj nic a dzis II krechy:-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry