reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
czesc laseczki:)
musiałam sobie zrobić kawkę popołudniu bo zasypiam. siedze sama w domku z kotem bo m jeszcze nie ma. spadamy jutro w gory na nartki bo u nas zimy nie widać. wiatr przewrócił nam choinkę na tarasie...
no to tyle u mnie.
mama ale masz wzorcowy wykresik:) ullla la jak długo zazwyczaj trwa cykl u ciebie, &&&&& za równie piękną końcówkę.

Tymonka ,ale się u Ciebie dzieje ;)))))
ja też oiję kawę bo zasypiam..póki latałam i sprzatałam ,zakupy ,po dzieci to było oki,a teraz usiadłam i li-pa!!
spanie mnie bierze..

a co do wykresu to ja pierwszy raz robie na stronie-zawsze w domu-klasycznie na kartce;))
w ostatnim cyklu faza lutealna trwała u mnie 16dni...a cykl 28
ale cykle mam różne i 24 i 25,27,28....

u nas znów zaczęło lać..wieje mniej ,ale pada;/

no to ja tak samo, kiedy tylko usiadłam to od razu oczy się kleją.
mamus a jaki duży macie domek? my ok 140m2, też ciągle meblujemy bo narazie mamy pusto i w dwóch pokojach jeszcze gołe sciany, żarówki. w przyszłosci do zrobienia kominek... i jeszcze tysiąc rzeczy nieskończonych ale nic to ważne że jest dach nad głową:) no i miejsce jakby się trojaczki udało zrobić to damy rade:-D:-D:-D

witam się wieczorowo. Dopiero niedawno obiad jadłam i też się nawpychałam że hoho.
W pracy siedziałam do 15 i skubnełam tylko bułeczkę i jabłko w miedzy czasie wypijając 3 kawy. dziś głowa mnie starasznie bolała.Teraz lepiej.
Odpoczywam, przeglądam katalog z meblami.. może coś wybiorę.Zła jestem że trzeba tyle czekać na zamówienie. Niecierpliwa :-p a chodzi w sumie tylko o drobiazgi...
Pocieszające jest to że @ mi się kończy!:-)

jestem na chwilę wieczorkiem..

no to ja tak samo, kiedy tylko usiadłam to od razu oczy się kleją.
mamus a jaki duży macie domek? my ok 140m2, też ciągle meblujemy bo narazie mamy pusto i w dwóch pokojach jeszcze gołe sciany, żarówki. w przyszłosci do zrobienia kominek... i jeszcze tysiąc rzeczy nieskończonych ale nic to ważne że jest dach nad głową:) no i miejsce jakby się trojaczki udało zrobić to damy rade:-D:-D:-D

Tymonka to ja mam mniejszy dom bo 100m i bez garażu..
my już tu mieszkamy 5,5 roku więc sporo mamy zrobione,ale teraz trzeba troche pozmieniac więc się za korytarz biorę -bo ja dizajnerka jestem..jak za długo jest tak samo to nudno:))
dlatego przestawiam ,maluje,dokupuje,kombinuje...
ot ,cała ja ;):):)
A ja najadłam się,że obłęd...ledwo sapię:):zawstydzona/y:

Carolaaa hahahaha Ty to jesteś dobra :))
niech Ci idzie na zdrowie i oby nie w biodra;)

a powiedz mi kochana ,jak z tym staniczkiem-doszedł ten co wtedy chciałam czy nie???

Kahaka ??????????

Zjola???????????????

mmm???????????????

Bree?????????????????????

Palemka ?????????????? :):):):):)

reklama
powitać ;)
dzis pewnie mały ruch będzie bo mamy mężów w domu i fajnie;)

mój wykresik

g.png

pozdrawiam i życzę miłego dnia i smacznej kawusi:))
u nas nadal leje i wieje;/:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry