reklama

Staraczki Weteranki...

Cześć Dziewczyny.
Witaj mama - ładny wykresik. Wysoką masz tą tempkę w fl. Ja zazwyczaj to mam biedne 0,2, 0,3 st C więcej niż w ff. Widzę, że pieczecie z Waszymi pociechami, fajnie. Pewnie frajda jest.
Ja byłam wczoraj u koleżanki na urodzinach i przy okazji zobaczyć jej nowo narodzoną córeczkę. Właśnie skończyła miesiąc. Fajne maleństwo - zrobiłam jej czapeczkę na szydełku.
Ja sama w domu bo małżon pojechał na wyżyć się sportowo z kolegami ;-)

W tygodniu nie bywam tak często bo większość popołudnia przesypiam. mam już tego dość. Mam takie zaległości w chacie a nie mogę się powstrzymać przed spaniem. Ale czytam Was na bieżąco.

Pozdrowienia dla wszystkich.

reklama
Bree ja zawsze mam taka tempkę w fl..
a Ty kochana śpij jak możesz i sie niczym nie przejmuj -w II trymestrze wróci Ci siła to wysprzątasz cała chatkę w te pędy :))

Mama ja na wykresach się nie znam,który masz dc?
Czizuuuu jak mnie brzuch boli:( @ się rozkręciła ale tragedii nie ma.Ten cykl bez wspomagania idzie.

Agusia -dzięki kochana-ja również Cię całuję i ściskam:)) Was dziewczynki;)) wiem od Kahaki ,że będziesz miała córcie-jakie imię;))?

Carolaaa- mam 20d.c....

Ok,jestem po rozmowie z ginkiem,wytyczył plan na najbliższe 3 miesiące.
Teraz odpoczywamy po antybiotykach itp.Następny cykl z Clo,jak nie wyjdzie to kolejny na jakiś zastrzykach będę...jak nie wyjdzie to koniec...
Trzymajcie &&&

Lopop cześć u mnie też wicher i leje...matko kochana co za pogoda-dzieci sie w domu kiszą..ani spacer z Nimi ani z psem;/;/
fak!!

Carolaaa dobrze ,że gin ma plan!
a ja mocno &&&&&&&& zaciskam :)
bedzie dobrze kochana :)

my po obiadku i odpaliłam kompa..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry