reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Wikula witaj:)
dzięki-mi też się białe podobaja i masz racje-rozjaśniają i optycznie powiększają wnętrze:)
a rogaliki te z makiem????????

robiłam je-są niebezpiecznie dobre-musiałam sie bardzo hamować ,żeby nie zjeść za dużo..

ja jeszcze dziś tv nie włączyłam..
kwiaty podlane na dole i na górze..
pranie rozwieszone
poodkurzane
teraz wymyłam podłogę i muszę siedziec przy kompie aż wyschnie ;)

Błonka- cześć ...musisz szybko czmychnąć to może nie zmarzniesz...

cześć dziewczyny
faktycznie pogoda chyba w całej Polsce do du...bani,ja właśnie wróciłam do domku ,zaraz kawkę zrobię i poplotkuję z Wami ,jak ja lubię ten czas .......
mama05 bardzo dobre myślenie z synem :-),ja tak mam z pracą że jak nie mogę się podnieść to zawsze sobie mówię ,że inni wstają jeszcze raniej i chodzą piechotą albo autobusami jeżdżą a ja samochodem i marudzę :rofl2:a co do wykresu to ja zielona jestem :no:nic nie kumam
wikulaa zazdroszczę wizyty u babci moja jedna babcia już nie żyje ponad 10 lat a drugą mam daleko :zawstydzona/y::-(
carola faktycznie poranek nie ziemski "1000 pytań do "...:-Doj czasami się cieszę ,że ja mam cicho rano :zawstydzona/y:
kinga85,miłego dnia

a mnie dzisiaj nery bolą ....ale chyba wiem od czego niestety ....moja wina:crazy:

Błonka - to idź szybciutko, w przychodni już będzie ciepło:)))

Mama - tak te z makiem, ale chcę zrobić część z makiem a część z marmoladą:)

Zuzanka - ja do babci często jeżdżę, jedyna jaką mam:) a coś ty sobie z tymi nerkami zrobila?

Zuzanka cześć ..
współczuję bólu nerek -niestety wiem jaki to ból..
a podejście obie mamy git:)

Wikula ja mam marmolade z żurawiny i tak myślałam,że bedzie się nadawała do tych rogalików bo ona taka wilgotna jest-jak masa makowa-i chyba na weekend napieczemy znowu z dziećmi:)
ja tez mam tylko jedną babcie ,dziadka żadnego...ale 200km ode mnie mieszka...tak jak cała moja rodzina...;(

mama - ja tam gdzie jadę mam babcię i dziadka, a to tylko 80km:)
z tego co kojarzę to ty ze Szczecinka pochodzisz??? Teraz bardzo bliska mi osoba tam się przeprowadziła, więc podejrzewam, że przynajmniej raz na miesiąc/dwa miesiące będę tam gościem, to może kiedyś się tam spotkamy:)):-)

Wikula tak ,ja ze Szcz-nka pochodzę ,ale od 13 lat w Poznaniu jestem...ale może kiedyś uda nam się spotkać ;)
jak będziesz się wybierać to daj znać ..może sie uda;)

maluję oko i jadę do kumpeli ,potem po spożywkę bo jutro zamknięte i po Zuzę ;)

wikulaa ja mam 230 km do babci i do rodziny mojej ,a druga połowa mojej famili kochanej mieszka w Jeleniej Górze więc jeszcze dalej :crazy:
mama05 też bym chciała tak piec ale mam od tego moją młodszą siostrę(15 lat) różnicy tyle samo między nami :-) ,która ze mną mieszka i ona babeczki i mufinki wymyśla :-D nawet jej książeczkę kupiłam taką fajną z prostymi przepisami ,teraz muszę zakupić tylko jakieś foremki

a nerki mnie bolą bo zaczęłam stosować dukana :zawstydzona/y::wściekła/y:bo chciałam szybko zgubić kg i coś mnie wzięło ....a ja mam kamyk mały na lewej nerce więc się zaczął chyba odzywać.....ale mądra jestem .....wziąść tylko ustrzelić...
ja już tez posprzątane ,później będę się pakować bo jedziemy do Jeleniej na weekend więc będą zaległości na forum :no::crazy:

mama - wiem, że teraz koło Poznania mieszkasz, ale może akurat:)

Zuzanka - niemądre z tą dietą, nie ma co tak ostro brać się za dietę!

Ja też będę miała zaległości, bo wyjeżdżam dzisiaj wieczorem, a wracam dopiero w niedzielę...

reklama
my w poniedziałek wracamy,mam nadzieję tylko,że nie będzie takiej pogody złej jak zapowiadają bo ciężko się będzie jechało .....
a z dietą to nie mądrze wiem:zawstydzona/y: zwłaszcza,że nie wyglądam źle ale chciałam 5 kg zgubić i byłoby idealnie...ale od przyszłego tygodnia idziemy z M na siłownię więc się wezmę za ćwiczenia :cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry