Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pokja Cie skarbie pamietam!!
gratuluje!!!!!!!!!!!!! jak sie czujesz???
zagladaj tu do nas![]()
Czuje sie na razie zszokowana, bo niby skad tak nagle po 2 latach i pol? Brzuch mnie ciaga i rozpiera, slina cieknie, costam niesmiale czasem pomdli ale generalnie nic takiego. Wszystko jeszcze przede mna ZUZANKA no to dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&!!smacznegoZJOLA papaśki
POK- gratki ,100lat i 2 miesiące Cię nie było
fajnie,że Wam się udało!! dzięki za ~~~~~~
pok - ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!! ( a długo się staraliście)
zastanawia mnie jedna rzecz,jeśli nie brałam żadnych leków i zastrzyków to dlaczego wynik bety 1,46 ?jak zawsze podawali 0,0 ?
i faktycznie @ dzisiaj przylezie albo jutro bo już mnie brzuch boli okropnie![]()
kochane,
nie wiem ile z was mnie pamieta ale... chcialam wam przeslac moc wiary i fluidkow!
Udaje sie czasem ni z tego ni z owego. odpuscilam forum, wszystkie wspomagacze i olalalm starania. gdzies tam z tylu glowy byly ale juz sie nastawialam, ze nawet IUI nie wyjdzie. Czy by wyszlo nie wiem, bo mialo byc za 2 tygodnie a w tym terminie to bedzie pierwsza wizyta ciążowa u ginka.
takzę łapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i jakby to glupio nie brzmialo - olejcie to zaciążąnie!
trzymam za Was kciukasy!
buziaki.