reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
ale wam fajnie tak... u nas nie ma teraz możliwości na takie wyjazdy. Mieć pieniądze i można robic co sie chce.. no ale cóż nie każdy tyle ma.. :blink:

ale skad wiesz ze cykl bedzie 30 dniowy?
no nie wiem... ale ostatnio tak mniej wiecej miałam 30-32dniowe. nawet nie pamietam dokładnie. Łykam castagnusia wiec on mi ma cykle poukładać do kupy. sama nie wiem. Ale przyznam że pękniecie pęchola nigdy tak nie czułam jak teraz. aż mnie z nóg ścięło tego wieczora...

my z mężem jesteśmy ze sobą od 7 lat. a za granicą byliśmy tylko raz jak narazie, w Szwecji. Też fajnie było i jest miłe wspomienie :happy:

to 10 dni po nass työlko my 3... RPA brzmi ciekawie.....

:) widzisz :) :-) nie ma to jak czerwcowe związki:):)
Kingo nie mów hop ... ja ostatanio nie wiedziałam nawet ze miałam płodne i co była ciąża:) &&&&&
wiesz mi się marzy i Turcja i Węgry i Egipt ... wszystko tak wiesz na 14 dni żeby dokładnie z mapą zwiedzić:-D ale czy się da mój emek tyle urlopu nie dostanie w sezonie ale tak 10 dni można już liczyć więc wiesz jest co robić

Kingo kiedyś jeszcze pojedziecie :):)
zmykam już bo oczy same mi się zamykają

Ostatnia edycja:
no w Pl nie tak łatwo z kasą jak za granicą
tu trzeba sie naprawde nacharowac a zarabiasz grosze..

aż sobie zrobiłam suwaczek związkowy skoro tak o rocznicach pisze z wami... ;-)

no w Pl nie tak łatwo z kasą jak za granicą
tu trzeba sie naprawde nacharowac a zarabiasz grosze..

aż sobie zrobiłam suwaczek związkowy skoro tak o rocznicach pisze z wami... ;-)

tak masz rację

piękny suwaczek:)
my planowaliśmy już dawno jechać tak no ale wiadomo brak środków i teraz mówimy sobie że już czas najwyższy bo potem już może się nie udać

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry