reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
W posiewie chodzi chyba o znalezienie i wyhodowanie bakterii a w badaniu nasienia badają czas upłynnienia, objętość, ruchliwość, żywotność i budowę plemników.

zjola chodziło mi o to że nie jest łatwo dostać rozwód kościelny. Mam kuzynkę prawniczkę i opowiadała mi że wiele małżeństw się męczy co najmniej po 2-3 lata zanim dostaną takowy rozwód. Jeżeli ma sie tylko cywilny to problemów nie ma raczej. Ja jestem po kościelnym i mam miłe wspomienia:)

co do mojego testowania to nie wiem czy sie wogóle odbedzie skoro tempka taka brzydka sie robi :/

Kinga - to, że z kościelnym rozwodem są korowody, to wiem ale nie każdemu na nim zależy. Jak chcesz tylko rozwód cywilny, to sprawa idzie swoim rytmem ale też każda sprawa jest inna.
Ja z kościelnego nie mam miłych wspomnień, bo ksiądz był okropny, niesympatyczny i nawet nam życzeń na koniec nie złożył :( Może już czuł, że nic z tego nie będzie :-D

reklama
ale ała jestem moj juz znow sie miga od badan napisalam mu esa ze moze pomazyc o mnie jak nie zrobi badania i juz zobaczymy teraz ja nie bede latac jak głupia po lekarzach badan robic a on bedzie sobie uzywal bez gumek ile mu sie podoba nie ze mna te numery albo robi albo zegna sie z seksem chocbym miala wstrzymac starania na jakis czas
jestem bezradna do niego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry