K
Kinga85
Gość
zawsze jest jakieś wyjście z danej sytuacji. nawet jak już myślisz że to koniec... czasami może to być początek.. powodzenia zycze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)Hej
Bree dzięki za odpowiedź.Nie mam żadnych objawów niedoczynnosci.Moja waga stała od paru lat, tzn 56 kgZrobiłam sobie TSH tak z ciekawosci, zobaczę co mi powie ginka, wczesniej zrobie ft3 i ft4, jeżeli zleci wizyte u endo to pójde i będę sie leczyć.Z drugiej strony dziewczyny mówią,że po zajsciu w ciaze TSH spada pod wpływem hormonu HCG.
Pozostaje cierpliwie czekac na wizyte u ginki i bez paniki.
Nie jeszcze nic nie kupuję, absolutnie nic. Czekam aż poznam płeć, choć przyznam, ze jestem już napalona jak nie wiem na zakupy. Moja koleżanka jest w 8 mcu i jak oglądam jej zakupy to aż zazdroszczę.Bree [/B]- fajnie, że się dobrze macie z dzidzią! Planujesz juz jakieś zakupy??? Pochwal się!
Tak, mam wrażenie że to chłopiec. Choć marzę o dziewczynce to jednaj nie czuję w ogóle żeby to miała być córeczka. Synek też fajny ;-)Hej,
Bree, super wiadomości z usg! A powiedz, masz przeczucia co do płci?
palemko, &&&&&&&&&&&. Brak objawów o niczym nie świadczy, ja też miałam takie przerwy i się denerwowałam. Na pewno wszystko jest dobrze.
agnieszka, ale bym zjadła taki obiadek, mniam.
carola, przykre to
Kinga, hej
Jeju dziewczyny, czuję się jak słoń.
Błonka, suuuuperAle puknij się w czoło, że Ci gin płeć powie haha
Dziewczyny, gadam właśnie z LILITH. Pozdrawia Was i gratuluje zafasolkowanym![]()