reklama

Staraczki Weteranki...

carol, przykro mi bardzo, że tak się układa :-(
Koralikowa, włosy tylko skróciłam, nic specjalnego. Ale wyglądałam już jak czupiradło i to było konieczne. Zwłaszcza, że nie wiem, kiedy teraz do fryzjera się wybiorę...
Kinga, Błonka, cześć

reklama
mama u mnie tyle samo

kasiu wow pieknie :):) wygladasz :-Dtylko nie posądzaj mnie o jakieś inne orientacje:-D:-D:-D:-D podobasz mi się w tej ciąży widać że ci służy
wyglądasz bardzo seksownie i szczupło

Witam w ten mroźny poranek.
Kasik, śliczna z Ciebie mamusia. :-) Grzywkę na bok zrobiłaś, super. No i Agatka całkiem całkiem już ci brzuszek wypchała, ale zgrabnie wyglądasz. To co? Teraz możesz poszaleć do porodu skoro już leżeć nie musisz. A tak swoją drogą ciekawe czy urodzisz w terminie czy później. Słyszałam że jak kobietki leżą długo to później dzidziuś się nie spieszy.

Mama witaj - widzę, ze tempka się utrzymuje nisko. ściskam.

Mnie niestety dopadło przeziębienie. A już miałam nadzieję że się obędzie bez tej zimy. Dawno już nie chorowałam a teraz mega katar. Znacie może jakieś specyfiki apteczne bezpieczne w ciąży, które możecie polecić? Słyszałam ze można roztwór z soli morskiej do nosa. Chciałam też Amol do inhalacji kupić. Co myślicie? Oczywiście cytryna, miód, mleko, czosnek non stop lecą na przemian.

Lopciu, hej :-) podzielam Twoje zdanie.

lopop, dzięki, ale wiesz, to tylko wczoraj tak hehe. Po fryzjerze i w normalnych ciuchach, a nie w dresach hehe.
Bree, no tak, wstaję już, wczoraj odwiedziliśmy rodziców moich, a dziś jedziemy do teściów. Mój mąż też przeziębiony, mam nadzieję, że mnie nie zarazi...Co do kataru - są takie kropelki do nosa Euphorbium, witaminę C też możesz bezpiecznie brać, na ból gardła Tantum Verde albo syrop *spam*. Kuruj się!

Ostatnia edycja:
lopop, dzięki, ale wiesz, to tylko wczoraj tak hehe. Po fryzjerze i w normalnych ciuchach, a nie w dresach hehe.
dobrze, dobrze nie przesadzaj :-) zgrabna i tak jesteś :)

Bree sól oczywiście i amol do inhalacji czasem go nie pij w rozcieńczeniu bo zawiera alkohol , wiem że to wiesz ale już tłumaczę jak malemu dziecku bo moja teściowa wierzy że amolek jest dobry na wszystko wystarczy go popić i pomaga na gardło no ale że zawiera alkohol i może dalej podrażniać a nawet uzależniać nie chce uwierzyć:-D

żuj plasterek cebuli działa antybakteryjnie

Dzięki dziewczyny. Wybieram się do apteki na zakupy ;-) Lopciu z tą cebulą to nie wiem czy będę w stanie. Jakoś ostatni jak zjem cebulę to nie mogę jej strawić i czuję ją cały dzień. Może poproszę teściową żeby mi syrop z cebuli zrobiła. Ja - wstyd się przyznać - nie umiem, nigdy nie robiłam. Co do teściowej - chyba każda ma takie swoje wszczyki, i nie da sobie nic powiedzieć.

A Ty Kacha nie bądź taka skromna. Ciąża Ci służy, tylko pozazdrościć. To co niedługo staranka o kolejne????? :-)))

bree wiesz moja właściwie nie pije teściowa więc podejrzane z tym amolkiem:-D:-D
syrop z cebuli dostaniesz nawet w aptece tylko nie wiem czy można w ciąży brać ten kupny????

kup cebulę i pokrój ją na grube plastry włóż do naczynka i plastry przesypuj dużą ilością cukru odłóż w ciepłe miejsce ( ja na kaloryfer kładę ) szybciej sok puszcza

bree wiesz moja właściwie nie pije teściowa więc podejrzane z tym amolkiem:-D:-D
syrop z cebuli dostaniesz nawet w aptece tylko nie wiem czy można w ciąży brać ten kupny????

kup cebulę i pokrój ją na grube plastry włóż do naczynka i plastry przesypuj dużą ilością cukru odłóż w ciepłe miejsce ( ja na kaloryfer kładę ) szybciej sok puszcza

Ojej a nie można do tego dodać np. cytryny? Nie wiem czy uda mi się to przełknąć...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry