• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Bree, chciałabym miec więcej niż jedno dziecko, ale jak pomyślę, że następna ciąża też miałaby być leżąca i z problemami, to mi się odechciewa...:sorry2:

Hej:)
Mama współczuję :(
Ja @ nadal nie mam, sikacz negatywny...
Właśnie wróciłam do domu,jutro więcej napiszę,nie mam dzisiaj siły.
Dzięki za ciepłe słowa,doceniam to:) ***

Hej Kobitki!
;-)
Powracam. Pewnie nie na regularny udzial, zeby sie mega nie wkrecac. Podczytuje Was co jakis czas, trzymam kciuki za ciezarowki i mysle o wszystkich, ktore jeszcze czekaja.
Powracam, bo przedyskutowalismy jeszcze raz z Mezulem decyzje o zachodzeniu w ciaze i stwierdzilismy, ze damy sobie jeszcze jedna szanse i podejmiemy znow ciezka walke - wrocimy do lekarzy, powtorzymy badania, moze zdecydujemy sie na IUI - zalezy co powie lekarz.
Wizyta umowiona na 23 marca - to byl pierwszy wolny termin w prywatnej klinice!!! :-(:szok:

mama05 - wspolczuje @ i sciskam
kahaka - pieknie wygladasz w ciazy. Trudno uwierzyc, ze to juz koncowka...
carolline - wspolczuje... Moj tata chorowal i niestety umarl 2.5 roku temu - dopadl go rak trzustki. Pol roku i po czlowieku. Na koncu widok byl potworny :( Niby minelo juz tyle czasu, a mi na sama mysl skrecaja sie wciaz wnetrznosci z bezsilnosci i zalu. Mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko dobrze sie skonczy i nie bedziesz musiala przechodzic tego co ja. Tule

Kora, fajnie, że wracasz! I na forum i do staranek. Strasznie długo musicie czekać na wizytę...

Dziewczyny, nie wiecie jak usunąć zdjęcie z posta? Bo próbowałam, ale chyba dalej je widać.

reklama
Bree dzieki...
a no cholerna!!

Carolaa dzięki ...
no to się u Ciebie porobiło jak @ jeszcze nie ma.
odpocznij i napisz jutro co i jak..

Kora witaj ponownie :)

Kahaka cześć ..a jakie zdjęcie bo ja nic nie widzę ...
ja usuwałam tak,że edytowałam posta...usuwałam fotkę ,robiłam -zapisz- i juz fotki nie było...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry