reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Bree, chciałabym miec więcej niż jedno dziecko, ale jak pomyślę, że następna ciąża też miałaby być leżąca i z problemami, to mi się odechciewa...:sorry2:

Hej:)
Mama współczuję :(
Ja @ nadal nie mam, sikacz negatywny...
Właśnie wróciłam do domu,jutro więcej napiszę,nie mam dzisiaj siły.
Dzięki za ciepłe słowa,doceniam to:) ***

Hej Kobitki!
;-)
Powracam. Pewnie nie na regularny udzial, zeby sie mega nie wkrecac. Podczytuje Was co jakis czas, trzymam kciuki za ciezarowki i mysle o wszystkich, ktore jeszcze czekaja.
Powracam, bo przedyskutowalismy jeszcze raz z Mezulem decyzje o zachodzeniu w ciaze i stwierdzilismy, ze damy sobie jeszcze jedna szanse i podejmiemy znow ciezka walke - wrocimy do lekarzy, powtorzymy badania, moze zdecydujemy sie na IUI - zalezy co powie lekarz.
Wizyta umowiona na 23 marca - to byl pierwszy wolny termin w prywatnej klinice!!! :-(:szok:

mama05 - wspolczuje @ i sciskam
kahaka - pieknie wygladasz w ciazy. Trudno uwierzyc, ze to juz koncowka...
carolline - wspolczuje... Moj tata chorowal i niestety umarl 2.5 roku temu - dopadl go rak trzustki. Pol roku i po czlowieku. Na koncu widok byl potworny :( Niby minelo juz tyle czasu, a mi na sama mysl skrecaja sie wciaz wnetrznosci z bezsilnosci i zalu. Mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko dobrze sie skonczy i nie bedziesz musiala przechodzic tego co ja. Tule

Kora, fajnie, że wracasz! I na forum i do staranek. Strasznie długo musicie czekać na wizytę...

Dziewczyny, nie wiecie jak usunąć zdjęcie z posta? Bo próbowałam, ale chyba dalej je widać.

reklama
Bree dzieki...
a no cholerna!!

Carolaa dzięki ...
no to się u Ciebie porobiło jak @ jeszcze nie ma.
odpocznij i napisz jutro co i jak..

Kora witaj ponownie :)

Kahaka cześć ..a jakie zdjęcie bo ja nic nie widzę ...
ja usuwałam tak,że edytowałam posta...usuwałam fotkę ,robiłam -zapisz- i juz fotki nie było...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry