Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jestem, żyję, tylko, że dla odmiany net nawalił. Dopiero teraz naprawili.
Dzisiaj mam konsultację anestezjologiczną ok 17.30. Myślę, że nie będzie niespodzianek, bo ja zdrowa jak koń jestem. Jutro napiszę, co i jak.
wikula a no w firmie jest co robić. a teraz mamy zlecenie na 5tys pieczątek wiec w lutym to ja wogóle bb chyba już nie odpale hehehe ale cieszymy sie z M bo interes się kręci i o to własnie chodzi!
wróciłam niedano i teraz lece po Filipa. Ciągle w biegu........
Jak wrócę musze narobić obiadu na cały tydzień bo nie mam kiedy robić jak siedze ciągle w firmie. dziś jest okazja
pozdrawiam girls
i pocieszam że jeszcze tylko tydzień i mrozy odpuszczą!
Ja wczoraj zaczelam pisac do was..a tu telefon,ze mam 5 minut i zawioza mnie po drodze do dziadka mojego,,wiec sie wylaczylam ubralam i bylam,,wrocilismy w nocy po 24...ale w koncu odwiedZIlam sowjego danwo nie widzianego dziadka..
Teraz znowu cos tam pojechali..niedlugo ten pogrzeb,jeszcze nie wiadomo kiedy...
mama carol jak dzisiaj samopoczucie... Kinga to milego pichcenia.. zjola to jutro daj znac... Bree zdrowka,,ty wylez to chorobsko... kora super ze znowu jestes,,
agnieszka tobie tez zdrowka....
aa wiecie co wygladam dzisiaj jak trendowata..mam 4 zimna na gornej wardze,,i spuchnieta,,no poprostu masakra..nigdzie sie dzisiaj nie ruszam,,bo ludzi wystrasze......
a mialam isc do US i na solke......echh
hej, ja na szybko, bo wychodze za chwilke...
mlodY jest zdrowy pisze mlody bo chlopczyk na 55 %
dostalam skierowania na badania i wizyta za 2 tygodnie i potwierdzimy plec
zapomniałam wam napisac że śniło mi sie że byłam w ciąży a piersi miałam nabrzmiałe że hoho a jakie piękne sutki że od razu wiedziałam że jestem w ciąży och zeby się sprawdziło