reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mama to nieźle też :))))
U nas tak musimy robić bo i ja i mąż ciągle w biegu i nie ma czasu na robienie obiadów na bieżąco. :no:

kahaka wiem ze male ale to tylko PRAWDOPODOBNIE z przypuszczen lekarza chlopak, potwierdzi sie za 2 tygodnie jak pojde z wynikami badan.. :)
brzusio poglaskany...
to ja wysylam moc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kinga ja chcialam miec zawsze i chlopczyka i dziewczynke :) wiec i to i to mnie cieszy
ale moja mama snuje wizje ze starszy brat pilnuje mlodszej siostry :P u niej tak bylo wlasnie.. wujcio pilnowal mamy :P hehe
wazne by bylo zdrowe!!! a plec to tak przy okazji :D

Cześć babeczki!

Konsultacja anestezjologiczna wypadła ok. Pani doktór powiedziała, że jestem młoda i zdrowa :szok:. Muszę uważać, żeby mnie jakieś choróbsko nie dopadło, bo muszę być zdrowa do zabiegu. Jeżeli zabieg będzie bez komplikacji, to wyjdę w ten sam dzień ze szpitala wieczorem.

Błonka - racja! Oby było zdrowe :)

Buźka dla wszystkich

Cześć babeczki!

Konsultacja anestezjologiczna wypadła ok. Pani doktór powiedziała, że jestem młoda i zdrowa :szok:. Muszę uważać, żeby mnie jakieś choróbsko nie dopadło, bo muszę być zdrowa do zabiegu. Jeżeli zabieg będzie bez komplikacji, to wyjdę w ten sam dzień ze szpitala wieczorem.

Błonka - racja! Oby było zdrowe :)

Buźka dla wszystkich
zjola &&& zdrówka
super masz panią anestezjolog wie kobieta jak drugiej kobiecie humorek poprawić
&&&& będzie dobrze:)

Kinga brzuch zaczął pobolewać więc @ czai się za zakrętem:(

zjola - super wieści! Dobrze, że nie będziesz musiała w szpitalu zostawać, zawsze lepiej w domku:) Ale zwolnienie dostaniesz??

Carola - a może idź zrób betę??

lopop - może nie???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry