reklama

Staraczki Weteranki...

Zjola ja za Ciebie tez trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&& jakiegos doła mam cholernego.....zastanawiam sie czasem po co ja to robie wszystko jak pewnie nie zajde skoro tak długo juz i niby wszystko ok ......szkoda ze to jutro 21 dc nic tam nie zobaczy jezeli co kolwiek mialo byc tam byc :( a ja zaraz do przedszkola na przedstawienie uciekam i sie zle czuje bo za tydzien mam dostac @ i juz zaczyna mnie wszystko bolec........

reklama
carola teraz to uz sushi nie wolno :P pamietaj nic surowego z mies i ryb!!!! myj rece dokladnie, tokso jest wszedzie!!

Sushi wolno pod warunkiem, że jest rybka ze sprawdzonego źródła i mam pewność, że schładzana wcześniej 24h:)
Wiem to od ginka z pierwszej ciąży bo nie mogłam żyć bez sushi.
Ręce myję i będę myć tyle co zawsze....nie szalejmy kurka:))))

Carola, dokładnie, też wychodzę z tego założenia, bez przesady :tak: mnie też wszyscy toxo straszyli i jeszcze sugerowali, żebym moją biedną świnkę morską odizolowała. Nigdy! Normalnie mu sprzątam. No teraz to już mąż, ale to dlatego, że mi się schylać ciężko.
agnieszka, fajnie, że jesteś z powrotem.

Kahaka ja miałam w ciąży z Ninką 2 koty i też nie panikowałam.

Mam nadzieję, że nie pospieszyłam się z suwaczkiem...miałam nie robić ale Błonka podpuściła:) :zawstydzona/y:

Zioja jasne że możesz łapac fluidki dla każdej zostawiam porcyjkę bo i ja miałam stać się jedną z Was :) więc kochane dla Wszystkich mega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Carolineee a nei mówiłam że emkowi wszelka złość przejdzie jak dotrze do niego że został Tatusiem!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry