E
EEnil
Gość
Ja zaraz będę miała empanady z kurczakiem
)))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana straszne dziękiHej, Tymonka nie wiem czy jestem jakąś specjalistką, ale mogę podzielić się swoim doświadczeniem. Ths zdecydowanie za wysokie. Zbadaj sobie jeszcze ft3 i ft4 będziesz miała jasność sytuacji. TSH sugeruje niedoczynność. Często niedoczynności tarczycy towarzyszy hiperprolaktynemia. Pędem do endokrynologa po euthyrox, zdecydowałabym się też na bromka - mi pomógł. Na tym zestawie zaszłam w ciążę a wyniki na początku miałam podobne do Twoich. Progesteron też mi się zdarzał wysoki w fl, raz nawet 24 a ciąży nie było. Niestety przy niedoczynności ta owulacja nawet jak występuję to jajeczko nie za bardzo jest zdolne do zapłodnienia. Pytałaś czy niedoczynność zagraża ewentualnej ciąży - zdecydowanie. Może bardzo szybko wywołać poronienie. Więc w momencie potwierdzenia ciąży MUSISZ być na lekach i zwiększyć ich dawkę.
W razie pytań, wal, służę radą.

tsh ostatnie było sprzed 2 lat. Tymonka - TSH powinno byc tak naprawde w okolicach 1, jesli chce sie zajsc w ciaze, wiec koniecznie wal do endokrynologa i bierz Euthyrox. Ja odkad zaczelam go brac to czuje sie o niebo lepiej. I wiesz co? Twoj zly nastroj to tez wynik niedoczynnosci tarczycy. Mi przy Euthyroxie sie swiat pokolorowal, malzenstwo poprawilo i w ogole swiat stal sie piekniejszy![]()