E
EEnil
Gość
Ja zaraz będę miała empanady z kurczakiem
)))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana straszne dziękiHej, Tymonka nie wiem czy jestem jakąś specjalistką, ale mogę podzielić się swoim doświadczeniem. Ths zdecydowanie za wysokie. Zbadaj sobie jeszcze ft3 i ft4 będziesz miała jasność sytuacji. TSH sugeruje niedoczynność. Często niedoczynności tarczycy towarzyszy hiperprolaktynemia. Pędem do endokrynologa po euthyrox, zdecydowałabym się też na bromka - mi pomógł. Na tym zestawie zaszłam w ciążę a wyniki na początku miałam podobne do Twoich. Progesteron też mi się zdarzał wysoki w fl, raz nawet 24 a ciąży nie było. Niestety przy niedoczynności ta owulacja nawet jak występuję to jajeczko nie za bardzo jest zdolne do zapłodnienia. Pytałaś czy niedoczynność zagraża ewentualnej ciąży - zdecydowanie. Może bardzo szybko wywołać poronienie. Więc w momencie potwierdzenia ciąży MUSISZ być na lekach i zwiększyć ich dawkę.
W razie pytań, wal, służę radą.

tsh ostatnie było sprzed 2 lat. Tymonka - TSH powinno byc tak naprawde w okolicach 1, jesli chce sie zajsc w ciaze, wiec koniecznie wal do endokrynologa i bierz Euthyrox. Ja odkad zaczelam go brac to czuje sie o niebo lepiej. I wiesz co? Twoj zly nastroj to tez wynik niedoczynnosci tarczycy. Mi przy Euthyroxie sie swiat pokolorowal, malzenstwo poprawilo i w ogole swiat stal sie piekniejszy![]()