• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kochane , witam niedzielnie :-*:-* suzi skarbie, nie masz łatwego życia. Współczuję Ci, ale..i do tego trzymam kciuki żeby maleństwo jeszcze trochę posiedziało w brzuszku i żeby było zdrowe i żeby wszystko było dobrze. Bo będzie. Zobaczysz. Wszystko będzie dobrze. Całuję kochana :-*:-*

Suzi - trzymam kciuki najmocniej jak potrafie! Ja w ciazy z pierwszym dzieckiem tez co chwile lądowałam w szpitalu.

Caroline - ale przejscia, damn. Cale szczescie, ze nie bylo Cie w tym pociagu.

Dziekuje pieknie za kciuki! Dzis juz nie ma plamienia, czyli akurat ok. 5-7 dni po teoretycznym zaplodnieniu wystepowaly, za to teraz zaczely lekko pobolewac piersi, podbrzusze i obsypaly mnie pryszczochy... Rownie dobrze to wszystko moze byc od jazdy z prolaktyna, ale ostatnio bardzo dobrze sie czulam po lekach, mam dobrze dograne hormony i bardzo sie staralismy ;). Moze jednak zolniezyki M sie spisaly i wcale nie w nich byl problem przez tyle miesiecy? Umieram z ciekawosci...
Niestety mama nie da rady sie nie stresowac, bo mam strasznie kijowa sytuacje w pracy + we wtorek rozmowe o prace, ktora bylaby dla mnie wybawieniem i na ktorej bardzo mi zalezy, wiec stres nieunikniony, ale staram sie, staram wyluzowywac, bo ciagle mam w glowie, ze moze jednak sie udalo...

mama za 10 dni ma przyjść @
carola już 16 osób
dziewczyno miałaś szczęście że jednak kupiłaś Bellę bliżej wg mnie powinnaś dać na mszę dziękczynną

suzi kochana już niedługo &&&& głaszcz brzuszek i porozmawiaj z synkiem że jeszcze musi troszkę poczekać:)
i wytłumacz mu że synek musi słuchać mamusię!!!:-D

esmeralda, Błonka hej

DZiewczyny jesteście kochane!!!! "NIE" Dziekuje za te cieple słowa.
Zaraz ide zjesc obiadek bo mezus sie postaral;-)
A u Was sa jakies zmiany ? Fasolki? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Suzi - mocno, mocno wierzę, że będzie ok!!!

esmeralda
- nie ma to jak pomiar w odpowiednim miejscu!

Carola - na szczęście z Ninką wszystko dobrze się skończyło!

wróciłam do domku:)
Dzisiaj ostatni dzien biorę clo, jutro dzwonię do gin po plan na dalszą część cyklu:) tzn. kiedy przyjechać na IUI:))

JAk wam weekend minął?? AJ widziałam się z moją siostro i jej 1,5 roczny synkiem i po raz kolejny sie w nim zakochałam:))

lopop hej :-) wikulaświęta racja :-) zauważyłam też, że znaczenie ma żeby mierzyć o tej samej godzinie każdego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry