• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
A mnie dzisiaj boli żuchwa :szok: Nie mogę jadaczki porządnie otworzyć, coś mi tam przeskakuje (mam nadzieję, że nie wyleci z zawiasów), boli podczas jedzenia. Rano maiłam kłopoty z myciem zębów, bo szczoteczka jest szeroka :eek::baffled:

A mnie dzisiaj boli żuchwa :szok: Nie mogę jadaczki porządnie otworzyć, coś mi tam przeskakuje (mam nadzieję, że nie wyleci z zawiasów), boli podczas jedzenia. Rano maiłam kłopoty z myciem zębów, bo szczoteczka jest szeroka :eek::baffled:

zjola
tak apropo szczeki.. przypomnialo mi sie jak wujkowi mojemu wypadla... no i ciotka mu w zeby z piachy dala i sie wstawilo... hahaha
a nie przeskakuje ci sama???? moze trzeba poruszac reką ta dolna szczeke

Błonka - właśnie przeskakuje, jak za szeroko dziób otworzę. Nie otwieram więc szeroko żeby mi coś nie wyskoczyło. Z piąchy raczej bym nie chciała :no:

Wikulaa - moja kolezanka z pracy też to miała juz kilka razy i przechodziło po paru dniach. Na jakimś forum przeczytałam, że mozna robic lekki masaż i okłady ciepłe lub zimne, w zależności co działa. Zobaczę jak sięsprawa będzie rozwijała. Mam w domu taką lampę z Zeptera do naświetlań, to sobie dzisiaj naświetlę. Jak na razie nie trzeba nic nastawiać. Szczęka siedzi na swoim miejscu.

reklama
witajcie kochane...ja po pracy i odebraniu dzieci się melduję :)

dziś zaszalałam i pod to słonko rozjaśniłam masą cieniutkich pasemek włosy-już nie mam brązu na głowie ;)) i dobrze mi z tym:)

pozdrawiam wszystkie i lecę obiada dla Toma szykowac bo za 10 minut będzie ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry