• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Błonka o matko!!! antybiotyk dostałaś ??
bedzie dobrze kochana-znacie wroga ..teraz trzeba wyleczyć ...
wierzę Ci ,że masz doła........jestem z Tobą !

mama ja skonczylam brac duomox bo mialam te leukocyty w moczu... no i teraz nie dostalam nowego.. mam powtorzyc wymaz 23 marca i dopiero w tedy bedziemy decydowac co dalej bo ja go juz mam i juz zostanie ze mna, tzn ze bede nosicielem tego... ;/ aa do dupy to ;/ dostalam tylko cos na grzybka bo cus mnie swedzialo i cos innego jeszcze na flore chyba ;/;/;/ :((

Dziewczynki, nie nadrabiam, bo nie zdążę.
U nas całkiem nieźle, jeszcze walczę z laktacją, trochę dokarmiamy butlą. Mała jest dośc przewidywalna. Mąż spisuje się na medal, wszystko przy niej robi.
Błonka, podobno bardzo dużo osób ma tego gronkowca. To chyba nie jest jakoś szczególnie groźne. Ale mówisz o gronkowcu w pochwie, tak? Ten GBS? Wtedy przy porodzie dostaniesz antybiotyk dożylnie, nie martw się, maluszkowi nic nei grozi.
mama laska jak zwykle.
Wszystkim dziękuję za gratulacje i miłe słowa.

Hello ;-) Błonka nie wiem co powiedzieć :-( A co powiedział lekarz? No chyba będzie dobrze co?Pozdrawiam i miłego dnia życzę ;-)

czesc i czołem palma się wita ;-):-D

Osttanio rzadko zagladam na forum, wolę nic nie czytac, jestem spokojniejsza.
Moje kochane ja juz miałam prenatalne tydzien temu i z dzidzia wszystko dobrze, jest zdrowa :-D:-D:tak: od prenatalnych trochę wyluzowałam i nawet czuje się lepiej, mdłości ustepują, nie biorę już dupka i zastrzyków, tylko lutka i acard, może dlatego czuje się tez lepiej :) Co do płci to prawdopodobnie będzie dziewuszka , tak lekarka powiedziała, ale to jeszcze nie na 100wke;-) a ja się zabawiłam dziś w czarownicę i zrobiłam test z włosem mym i obrączką i też dziewuszka wyszła, więc może coś z tego będzie;-)

kahaka- serdeczne gratulacje, widziałam zdjęcia :)))

mama - no sexi flexi , widze , że postanowiłas się zmienic na wiosnę :) ja mam teraz bardzo podobnie ;)

pozdrawiam wszystkie i kazda z osobna :-)

Błonka - wierzę, że będzie dobrze! Sytuacja jest do opanowania!

nagapalma - obyś już teraz do końca ciąży czuła się dobrze! Dziewuszka fajna sprawa:) można takie słodkie ubranka kupować!

kahaka - dotrzesz się małą ze wszystkim:) Z Agatki na pewno będzie grzeczna dziewczynka!

lecę na usg:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry