• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Kurcze, co wy tak skromnie dzisiaj??:O ja tu po calym dniu wchodzę a tu tylko dwie strony zapisane?? Jak to tak może być??:O a kto tu się bawi w berka, o co chodzi? :-D heheh, no taaak :-) ach, i dzień minął kora, colagera u mnie też zmiana pracy ;-)

reklama
no zjola! Zobaczymy kto wygra w berka ;) hie hie Jak Twoja szczena po calym dniu? Tez tak kiedys mialam. Samo przeszlo.

mama - fotke poprosze :) Jak tu nie chcesz to na priv ;) Ja natomiast sobie w sobote sciemnilam kolor i tez mi z tym dobrze :)

Carolinee - ucaluj chora Ninke!

kahaka - jak tam Dzidzia?

suzi - trzymam kciuki i mysle o Tobie!

Dziewczyny zmieniajace prace - trzymam kciuki! Ja nie mam rozmowy jutro tylko pojutrze - poryralo mi sie w weekend ;)

mama - piękna jesteś!
Ja teraz też chcę sobie taki kolorek zrobić, właśnie na moej obecnie brązowe nałożyć dużo jaśniutkich pasemek:) ale to dopiero w drugiej połowie marca:)
Bardzo ładnie Ci w tej fryzurce!

Wikula dzięki kochana :)
no ja własnie tak zrobiłam ...miałam brąz a dziś tylko rozjaśniaczem masę cienkich pasemek i taki oto efekt:)

zdjęcie zrobiłam jak wracałam z pracy-stałam na przejeździe kolejowym ..:)

no to czekam na Twoją fotkę jak juz bedziesz po fryzjerze:)

Kora a Ty mówisz przyciemniłaś włoski??:)

Carolaaa dzięx :))
jak Ninka ?
jak Bella zrobiła w kuwecie co trzeba??

mama Ty to jesteś sexy lala ;-) a to zdjęcie w awatarku to też Twoja fota?? Zawsze chciałam o to zapytać ;-) A tak swoją drogą to wiosna nadciąga więc pora sprawić sobie przyjemność i odświeżyć wygląd, hehe ;-) nie ma to jak mały tuning :-P ja też chce sobie rozjaśnić włoski jeszcze w tym miesiącu..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Esme hahaha :)) no w avatarku moje zdjęcie:) ale sprzed 1,5 roku...taraz jak widać włosy odrosły i juz tak krótko nie ścinam..
co tam u Ciebie kochana ???

mama no to fajnie wtedy :-) bardzo ładnie było Ci i w tamtej fryzurce i w tej też :-) a u mnie same zmiany ;-) zmiana pracy, zmiana lekarza, zmiana pogody ;-) bo coraz ładniej się robi na dworze i taki optymizm w człowieka zaraz wstępuje, żee aż chce się żyć :-):-) no i zmiana kolorku włosów też u mnie będzie tak jak już wcześniej napisałam ;-) Niedługo będzie trzeba się wybrać na jakirś wiosenne zakupy ;-) ciuszki jakieś fajne trzeba sobie sprawić i jakąś sexy bieliznę ;-)

Tymczasem wybieram się spać :-P i tym samym życzę miłej nocki WSZYSTKIM!!! ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry