• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

dopiero mam czas aby usiąść na chwile do lapa.
No wiec tak, po wizycie jestem i cóż.. w środku czyściutko jest i wyniczki dobre wiec skierowała mnie na usg dopochwowe w okolicach owulacji. Za miesiąc prawdopodobnie bede skierowana na badanie drożności jajowodów. Tak wiec musze uzbroić się w cierpliwość jeszcze trochę.. Rozwiąże to moje archiwum x i mam nadzieje że w 2013 roku doczekam się dzidziulka. Jestem już bliżej niż dalej:)
BUZIAKI DZIEWCZYNKI
Dobrej nocy.
Wybaczcie że nie napiszę wiecej ale padam już. Cięzki dzień mam za sobą.
Jeszcze pokłóciłam się z siostrą na zakończenie:/ źle mi troche.

WIKULA 3mam kciuki cały czas :)) mocno &&&&&&&&&

reklama
Kinga - rozumiem, że w tym cyklu idziesz na usg, a teraz nie miałaś robionego??? Jestem ciekawa jak Twoje pęcherzyki!?
Miałaś już kiedyś zprawdzaną drożność?? Bo jeżeli nie to to badanie faktycznie może pomóc! Widzę, że po wizycie jesteś pozytywnie nastawiona i super!
A z siostrą to mam nadzieję, że nic poważnego...

Kora - ale z Ciebie ranny ptaszek...

lopop- chyba ty mi zabrałaś to słoneczko! Bo u mnie dizisiaj pochmurnie

nagapalma - ja też złapałam sobie troszkę fluidków od ciebie:))

zjola - jak wyglada sytuacja u ciebie?? na jakim etapie cyklu jesteś????

Też wam babebczki wszystkiego dobrego z okazji naszego święta życzę.
A sobie życzę, żeby dzisiaj do mnie zadzwonili z mojej potencjalnej pracy! Bo jak nie to ja się zalamię...

Wika nie miałam teraz usg robionego. Powiedziała mi że zrobi mi dopiero w14-15dc aby zobaczyc własnie jak pęcherzyki.. tak wiec jeszcze tydzień czekam. Potem za miesiąc mam mieć sprawdzaną drożność której nigdy mi nie robiono. Mysle że w końcu sie wyjaśni co jest nie tak i dlaczego tak długo nam sie nie udaje. Jestem dobrej myśli.
Tobie też życzę aby jak najszybciej Wam się udało. Może 2013 rok bedzie dla nas szczęśliwy :happy2:
powodzenia w sprawie pracy! &&&

Miłego dnia życzę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry