• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Hello

Wpadam na chwilke powiedziec ze trzymam za Was dziewczyny kciuki Wikula i Kinga &&&&&&&&&&&&&

Kahaka gratulacje Agatka jest suuuuuuuuuper :-)

Pozdrowienia

pewnie tak... zobaczymy... :)
jestem dobrej myśli i mam nadzieje że sie nie zawiodę.

Wikula odezwij się pozniej:) narazie

Miłego dnia

Hej!
wikula - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Kibicuje Ci z calych sil!!
Kinga - zaciskam kciuki za wizyte - obyscie trafili na fajnego lekarza.
zjola - witaj! Do zobaczenia w piatek!

Ja mam plamienia - jasna krew, male ilosci, wczoraj sluz podbarwiony krwia. Caly czas boli podbrzusze i pekaja cycki. Pewnie jednak @ idzie. Juz sie nie ludze, aczkolwiek plamienia 5 dni przed spodziewana @ nic dobrego nie wroza. Chyba jestem mega rozregulowana hormonalnie - fuck!

Z drugiej strony nie wiem czy to dobrze i czy nie odwolam wizyty w klinice i nie zrobimy dluuugiej pauzy w starankach, bo mialam dzis ta rozmowe w sprawie zmiany dzialu i sie dowiedzialam, ze moge byc pewna tej zmiany, co mnie MEGA MEGA MEGA cieszy, natomiast zmiana ta nastapi najpredzej za pol roku, a najpewniej za ok. rok!!!! Przeciez nie moge w tym czasie zajsc w ciaze, bo strace ta szanse!!!!! Wrrr. Musze to dokladnie przekalkulowac. Pewnie jednak wybiore na ten moment kariere, bo obecna moja praca bardzo mnie meczy i nie chcialabym tu wracac np. po ciazy...

witam panienki a ja sie nie odzywam do mojego
nawet chcialam sobie wyjechac gdzies na kilka dni zeby zatesknil przemyslal ale kurde mamy sczeniaki i kto sie nimi zajmie ale dam mu jeszcze kurna do myslenia
dobrze wiedzial ze wczoraj mialam owu to sie wypel i focha strzelal

patrzac na zycie nigdy nie ma odpowiedniego czasu na macierzynstwo my tez mamy teraz ciezsza sytuacje bo ja pracuje ale za nim sie uda albo za chwile bede miala 35lat i wcale nie bede mogla t nie bede odwlekacZobacz załącznik 444393

Ostatnia edycja:
reklama
dzien doberek
Ja po pracy...brr zimko...

wikula trzymam &&&& daj znac co i jak...a z mieskzaniem to raczej nie dadza mi tego,,ale nie wywala mnie na bruk ,nie maja takiego prawa..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry