• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Hej hej
wikula, jak Ci zachodzenie w ciążę idzie? :-D
Kora, szkoda :( ale może jeszcze za wcześnie?

A mnie się dziecko popsuło :sorry2: tak ładnie spała, a od wczoraj bez przerwy na cycku, drzemki max godzinne...Noc prawie całą spędziłam karmiąc ją, ech.

kasiu czasem tak jest że nasze maleństwa wypadają z rytmu, może czasem ją coś tłoczy a czasem nasze maleństwa tak reagują na zmanę pogody albo mleczko juz coś nie takie ( nie wiem co dalej doradzić :baffled: juz nie pamiętam zdaj się na intynkt macierzyński pomaga )
Kora a może jednak &&&&
carola nawet ci pasuje :) podoba mi się a potem za 2-3 tygodnie blond i będzie pięknie
wikula &&&

a ja mam @ nie uwierzycie przyszła za szybko bo o 4 dni i to po przytulankach a może cykl był bezowulacyjny

witajcie ;))

Kahaka dzieci mają skoki rozwojowe i czasem własnie gorzej śpią lub gorzej jedzą..
przejdzie to -zobaczysz;)
do nastepnego skoku:))
trzymaj się :) i cyca nie żałuj-cyc to ie tylko mleczko ,ale i bliskość i zapewnienie miłości dla dzidzi:):**

Kora przytulam z powodu I krechy,ale potrzymamy jeszcze &&&&&& za Ciebie ;)

Lopop no to Ci @!! wzięła Cię z zaskoczenia!!
ja jak miałam cykle bez owu to właśnie szybciej @ przychodziła...
przytulam!

Carolaaa jak tam włoski?:)

Wikula nie ,nie oszalałam;)))) życzę Ci dzidzi i wierzę ,że się uda ,dlatego kolacja była już we trójkę :))
od dziś działacie z mężem ??

pozdrawiam wszystkie babeczki w ten wietrzny dzień!!

Błonka,Bree,Palemka ,Maćku-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mile widziane i w każdej ilości ;)))

oj kahaka - moze to tylko jeden zly dzien Agatki i dzis juz bedzie lepieij? U mnie moze i za wczesnie, ale dzis 13 DPO - powinno juz chyba wyjsc :/ Plamienia wciaz sa, piersi bola nieustannie... pewnie dzis lub jutro przyjdzie @.

wikula - &&&&&&&&

lopop - tule z powodu @

Na lyzwach bylo super! Nie jezdzilam kilka lat... Za tydzien powtorka, ale z nasza Niunia - nie moge sie doczekac!
Teraz gotuje obiadek, a po obiedzie wycieczka do Tczewa! Taka tylko w ta i z powrotem, bo musimy odwiezc jedna rzecz. Lubie takie wycieszki, zwlaszcza jesli nie sa na nasz koszt ;)

Ostatnia edycja:
Kora to przyjemnej wycieczki;))

Wikula pewnie ,że mamy tu sphinksa :)
ostatnio byliśmy z dziećmi,my z Domisiem szoarma,Tom ryba ,Zuza spagetti.

cos to jeszcze miałam pisać.................

aaa Zjola nadal &&&&&&&&&&&&&&& za działania !!

my właśnie obiadek zjedliśmy.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki