• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Carolaaa puść mi sygnał na który telefon moge Ci fotkę wysłac to zobaczysz mój blond :)
po tamtym co wstawiałam fotki jeszcze raz mi nakładała pasemka i mam jaśniejsze ;))

Carola - nie jest żle, wyszedł rudawy blond, hehehe

ja dzisiaj zasypiam na stojąco..nie wiem dlaczego...
ale pranko już zrobiła, wyprasowałam całą stertę ubrań, jeszcze tylko muszę skończyć sprzątać łazienkę:)
Liczę na to, że mój mąż dzisiaj wcześniej wróci, bo mam ochotę na kolację na mieście:)
a wiecie, że dzisiaj podobno jest dzień mężczyzny?!

wikula, ale fantastycznie!!! Trzymam kciuki!

Carola - robilas ta zupe z przepisow biedronkowych? Ja zamierzam w pon ją zrobic. Wloski nie wygladaja tak strasznie jak je opisywalas... Nie farbuj ich juz teraz, bo do konca je zniszczysz.

mama - my tez chcemy zobaczyc efekt drugiego farbowania. Wrzuc zdjecie!

u mnie wlasnie konczy sie prac czwarte pranie, zrobilam zakupy, obiad, konfiture, wedline, umylam okno i dopiero wlasnie pierwszy raz od 8 rano usiadlam ;) (no, nie liczac obiadu ;)). Chwile odpoczne i wezme sie chyba za prasowanie, a sprzatanie zostawie na jutro. Matko, az mi nogi pulsuja.
Jesli chodzi o sprawy ciazowe to jak sie tak porzadnie zmeczylam przy myciu okna, to bolalo mnie podbrzusze, dlatego wlasnie usiadlam ;)
Plamienie dzis male i takie jak caly czas - skokami. Dwa razy az poczulam, ze ze mnie leci - juz myslalam, ze to @, ale miedzy tymi dwoma - nic. Ciekawe rzeczy... Pewnie jutro rano bedzie 1 krecha, a najpozniej w pon. @. To bedzie oznaczalo, ze slabo z prolaktyna u mnie...
Milego wieczora!

Koralikowa witaj ,jak tam Twoje sprawy mieszkaniowe??

Wikula smacznej kolacji na mieście we trójkę:))

Kora narazie nie wysłałam do Caroli-czekam na sygnał z numerem:)
a fotki wstawi jutro Tom bo dzis też juz pada ..
widze dzień miałas pracowity-jak mróweczka ;)
super-nie raz taki power dopadnie to trzeba korzystać ..

Tom włączył dzieciom bajkę a Domino-oooo 101 dalnachińczyków hahahhha-ot wymyślił słowo:))

Ostatnia edycja:
Kora - o matko, ja bym te wszystkie rzeczy pewnie przez tydzień robiła:))) podziwiam!
takie plamienie przed @ moze oznaczać za wysoki poziom prolaktyny, więc jak dostaniesz @ (czego Ci nie życzę) to koniecznie sprawdź poziom prolaktyny!

mama - najpierw pomyślałam, że oszalałaś albo coś pomyliłaś pisząc o kolacji we trójkę, ale teraz do mnie dotarło o co chodzi:)) Ale mój małż jeszcze się nie odezwał, że skończyl pracę, więc nie wiem czy coś z tego wyjdzie...poczekam jeszcze, ale już głodna jestem...
Macie w Poznaniu restaurację Sfinks lub Piramida?? Właśnie tam się chcę dzisiaj wybrać, ostatnio jak tam byliśmy jadłam shaormę, a teraz mam ochotę na tortille, mniamniam!

o jej ale mnie jajnik prawy boli!! To chyba dobrze...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry