• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Koralikowa nigdy! Dopiero jutro jak farbę nałożę:))) Teraz jak kurczak wyglądam...albo i gorzej:)

Nawet nie wiem co to było:)))) Ale z czerwonych ciężko było zejść:)))
Ja mam winko:)

reklama
Witajcie babeczki:))

Wikula do Stronie Śląskiego jedziemy od 28 kwietnia do 3 maja :) z dziećmi i znajomymi-całą naszą ekipą-w sumie 21 osób:))

Koralikowa jak fajnie,że wlatujesz:) brak tu Ciebie :)

Lopop no poszalałam wczoraj..tym bardziej,że Poznań rozkopany i wszędzie takie korki...nerwowi kierowcy...zaparkowaliśmy i na nogach więcej załatwialismy bo istna masakra w Centrum...ale potem wyluzowaliśmy się za zakupach :)
a dalsze luzowanie było wieczorem ;))))

Kahaka cudnie,że sobie radzicie..i z wagą ładnie schodzisz-świetnie ;))

Zjola jak wczoraj leżakowałam po działaniu i spojrzałam na lampę w sypialni to wybuchnęłam niekontrolowanym śmiechem:))))))pomyślałam o Tobie wiszącej pod lampą jak to sama napisałaś-&&&&&&&&&&&&&&&& za działania ;))

Kora &&&& za testowanie!!

Carolaaa no to czekamy na fotooo :))
jak kot-załatwił się w końcu ?

pozdrawiam -pogody ducha życzę i smacznej kawusi:)

Wikula &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze powtórne IUI!!!

Dzien doberek!
Wstalam z bolem podbrzusza i jakimis dreszczami. @ nie ma, plamienie po nocy praktycznue zadne. Jutro rano znow sikne jesli @ nie przyjdzie. to bedzie 13 dpo
Dzis pracowity dzien: zakupy, sprzatanie, prasowanie.

Wikula-&&&
Carola dawaj fotke
Witaj Koralikowa

Kochane jesteście!
wchodzę rano i widzę tyle kciuków, że aż się żyć chce!
Teraz muszę zrobić wszystko, żeby was nie zawieść:)))

Mama - to jak będziecie przejeżdżać przez Bardo to pomyśl o mnie - ja stamtąd pochodzę:) A wiesz z czego jeszcze do niedawna słynęło Stronie??? Tam był (i chyba dalej jest) duży zakład psychiatryczny:)

Carola -a zrobiłaś sobie wczoraj zdjęcie?? Tak na pamiątkę???

Koralikowa - niestety dzieci są bezlitosne...

Kora - &&&&& za jutrzejszy test!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry