• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

ale miałam sen... w ogóle to przedwczoraj dostałam pudlo ciuszkow, po chlopczyku, ale sa takie neutralne tez... no i ja tak na 55 % wiem ze bedzie chlopak ale to chyba ginka bardziej strzeala :P no i snilo mi sie dzis ze poszlam na usg a tam w brzuszku u mnie dziewczynka.. a ja na tym fotelu zaczynam przeklinac... ze przeciez ciuszki juz dostalam.. ze sa niebieskie, i kaze sprawdzac jeszcze raz gince czy na pewno i ze bede musiala jechac i oddac ciuszki i kupic inne.... wiecie jak sie ze mnie maz smieje? heh :P

a ja tez bylam na zakupach :) ale kupilam spodnie ciazowe.. a sweterkow nie kupuje bo potem rozmiar bedzie za maly :P

reklama
ja jednak nie skorzystałam z promocji na sweterki, tylko jedną bluzkę pod marynarkę sobie kupiłam:)

Błonka - dziewczynkę w niebieskie też będziesz mogła ubierać, nie musisz się martwić:)
A sny potrafią być dziwne. Mój mąz dzisiaj w nocy krzyczał, ale nie pamięta co mus ie śnilo:) Jemu w ogóle zdarza się gadać przez sen, ale zazwyczaj są to jakieś głupoty, hehhehe

wikula super :):)
mama ja planowałam jutro wyruszyć na zakupy ale jakoś głowa mnie boli ( oby nie migrena bo wtedy będzie po zakupach)

i ja planuję się i syna i M obkupić:):)
Błonka śmieszny ten sen:):-D

jestem ..polatalismy po urzędach...wszystko juz prawie załatwione-blachy mamy polskie ,dowód za 2 tygodnie-wszystko już popłacone...

mąż zabrał mnie dzis do ....Orsaya ;) i zakupił małą czarną -taka z paseczkiem w talii ,do kolana:)) i ołówkową czarną spódniczkę :) rozpieszcza mnie ten chłop:))
potem poszlismy do Top Secret -kupilismy sobie paski do spodni-przy zakupie za 80zł i wiecej dostaje się 2 zapachowe lakiery do paznokci-dostałam;)))
potem dżinsy dla Domisia,bieliznę dla Toma..
obiadek i po dzieci-pół dni spędzilismy sami i milusio było...

Kora - faktycznie dziwne to co się dzieje u ciebie...może ten test jeszcze za wcześnie???

Mama - fajne sa te bluzeczki z lidla??? Bo w reklamie te granatowe mi się podobały?? Nie wiem czy jechać po nią??

!

Wikula fajne są te bluzeczki-polecam:) one są pakowane po 2 -ja kupiłam malinową z niebieską...
jak chcesz granatową w paski to druga jest biała
jak chcesz malinowa w paski to druga tez biała
dlatego ja kupiłam gładkie i mam malinowa i granatową :)
mają rekam 3/4 ,długośc mają do połowy tyłka...

Lopop współczuje bolu głowy..

Błonka ehhh te sny...

Kahaka jak tam dajesz radę??

Zjola nadal masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Carolaaaa była dzis w Reserved kurka takie fajne spodnie mają 7/8...z paseczkiem po 119zł..ale spodnie mam to szaleć nie będę..i były takie malinowe-ładniusie ;)

mama - oj miałaś "pracowity" dzień:)) W końcu mieliście trochę czasu z mężem tylko dla siebie. Dobrze, że mąż CIę rozpieszca, powinien jak najczęściej, bo jesteś tego warta.

lopop - jak tam głowa??? Mam nadzieję, że ból przeszedł! Wiem jakie to okropne!

Jutro mój drugi wielki dzień w tym cyklu, drugie IUI:)
a potem idę do fryzjerki, udalo mi się wcisnąć:))) Rozjaśnię sobie wloski, hura!

Wika &&&&&&&&&&&& za jutro.
Ja położyłam rozjaśniacz a nawet dwa i chciałam farbować włosy ale nie mogę bo moja czerwień ani drgnęła...jak to zmyć?

Wikula dzięki kochana ;**
bylismy nawet w Aparcie bo w sierpniu rocznica i ogladalismy to i tamto:)))

kochana &&&&&&&&&&& za jutro-będę myslami z Tobą !!
i przyjemności u fryzjera ;))

Carolaaa ja jaki masz rozjąśniacz??? najlepiej jak byś miała z wodą 12% a nawet 15%...bo słabsze mogą nie dac rady...ostatnio nakładalam fryzjerce bo miała czerwień i nakładałam 18% i elegancki blond wyszedł;)

uu, mama, ale nowosci teraz w Waszym domu!

kahaka - co u Agatki? :)

wiecie co? Od rana ostro klul mnie jajnik, teraz przestal, ale za to lekko boli podbrzusze i znow mam plamienie jasnoczerwonej krwi... O co chodzi?!

Kora może być za niski poziom progesteronu stąd te plamienia...
lutka lub dupek by pomógł..
musiałabyś bete zrobić i jeśli to ciążą to szybko brać..

no trochę pokupowaliśmy ,ale teraz już stop-odkładamy na kwietniowy wyjazd w góry..

reklama
Kora może być za niski poziom progesteronu stąd te plamienia...
lutka lub dupek by pomógł..
musiałabyś bete zrobić i jeśli to ciążą to szybko brać..

Jutro sobota, wiec do pon. bety nie zrobie. Jak nie dostane do pon. @ to chyba podjade faktycznie zrobic bete. Kurde, najchetniej bym pozyczyla od kogos kilka tabletek lutki i brala do pon...
W 1 ciazy tez musialam brac, bo od 6 tc mialam plamienia. Lezalam wtedy 7 tyg plackiem, zeby ciąży nie stracic.

Teraz naprawde dziwnie sie czuje. Jest mi niedobrze, nie moge jesc mleka i mlecznych rzeczy, bo mnie odrzuca, a zawsze wcinam jak glupia, boli mnie podbrzusze... ech... O co chodzi?

Moze to wszystko przez stres, bo ostatnie 2 tyg byly naprawde trudne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry