• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Hej kobietki,
wpadłam zobaczyć co słychać.
Radzimy sobie dobrze, mała jest super, budzi się co 3 godziny :) Daje żyć :) Zaraz pewnie wstanie kluska mała i będziemy kąpać.
Kora, coś mi się zdaje, że TY w ciązy jesteś :-D Trzymam kciuki za to z całych sił. Testujesz jutro?
mama, zazdroszczę zakupów. Oj, jak się nie mogę doczekać nowych ciuchów, jak już schudnę. A swoją drogą zostało mi 5 kg do wagi sprzed ciąży, więc myślę, że dam radę.

Buziaczki dla Was wszystkich.

reklama
cześć Kasiu super że zajrzałaś:):)
i że córcia tak grzeczna:):) oby tak dalej

mama wow bardzo zalatany dzień
wikula &&&& i udanej wizyty u fryzjera i ginka
Kora hm dziwne to trochę &&&& szkoda że tak daleko ode mnie mieszkasz bo bym ci porzuciła lutkę

Jutro sobota, wiec do pon. bety nie zrobie. Jak nie dostane do pon. @ to chyba podjade faktycznie zrobic bete. Kurde, najchetniej bym pozyczyla od kogos kilka tabletek lutki i brala do pon...
W 1 ciazy tez musialam brac, bo od 6 tc mialam plamienia. Lezalam wtedy 7 tyg plackiem, zeby ciąży nie stracic.

Teraz naprawde dziwnie sie czuje. Jest mi niedobrze, nie moge jesc mleka i mlecznych rzeczy, bo mnie odrzuca, a zawsze wcinam jak glupia, boli mnie podbrzusze... ech... O co chodzi?

Moze to wszystko przez stres, bo ostatnie 2 tyg byly naprawde trudne.

Też tak miałam z mlekiem itp jak zafasolkowałam ostatnio....

Carola - oj czerwieni to faktycznie ciężko się pozbyć... dałaś sobie z tym radę???

Kora - dziwne to u ciebie...ale chyba mogę potrzymać trochę kciuki?&&&&&&&&&&&&&&&& Mam nadzieję, że coś z tego będzie!!!&&&

Kahaka - jeszcze raz powiem, że wasza Agatka jest sliczna i na pewno będzie grzeczną dziewczynką, także spokojnie dacie sobie radę!

lopop - jak glowa???

mama - a gdzie na ten wyjazd się wybieracie???

4 tubki rozjaśniacza dały radę:))))
Mam biało-żółte włosy z domieszką pomarańczu:))))))
EXTRA, głowa piecze jak diabli, farba jutro:)

heja wieczornie..
Ja popijam piweczko weekendowo....

Dzieci juz spia,moj pojechal na noc do matki....

Poczytam co u was..

kaisu super ze niunia taka grzeczna tfu tfu..
wikula gratki kochana...naprawde jak pisze mamita wiosenne przesilenie:)...&&&&
carol pokaz sie:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry