• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
wikula, zjola, najpierw pobudka o północy, potem o 3.30, a potem o 6.30 :rofl2:
Nikusia, cześć
Błonka, a TY miałaś już połówkowe usg?
Kinga, o jak Cię dawno nie widziałam!
Carola, Ty to masz...Zdrówka dla małej!

Ja dziecię uśpiłam. Była u nas pediatra, ale trochę rozczarowana jestem, bo wpadła, jak po ogień, 5 minut i poszła, bo "kierowca na nią czeka" :sorry2:
Zapisałam Agatkę na usg bioderek.
I mieliśmy niespodziankę - listonosz przyniósł paczkę od mojej koleżanki - kilka ciuszków dla małej, w tym ekstra szlafroczek, buciki białe i książkę z bajkami. Normalnie się wzruszyłam.
W ogóle mąż się ze mnie nabija, bo codziennie wieczorem płaczka mi się włącza :zawstydzona/y:

Mh... więc tak kiedyś jakieś 6 lat temu ja również w telemarketingu próbowałam (ba byłam najlepsza z grupy, nowicjuszek) ale jak po 2 tyg harówki, gadania bez przerwy i przekonywania ludzi do otrzymania przesyłki z materiałami BHP dostałam 250 zł :wściekła/y:....TO WYBACZCIE ALE nie bardzo widzę w tym stałą pensję:-( ba czułam się wykorzystana i odeszłam...
Teraz od 5 lat pracuję w jednym miejscu i nawet jeśli jakieś kilka lat temu myślałam o zmianie pracy tak teraz najzwyczajniej się boję :-(

no ja niby pracowalam na telemarketingu mialam dostac umowe po 2 miesiacach no i oczywiscie pensja stala 7 zl za h plus prowizje.. kasa niezla ale tak mi zal bylo tych ludzi co im kity wciskalam ze... odeszlam, praca nie dla mnie...

kahaka jutro mam połówkowe :-D
kochana je tez ostatnio mam fazy zlosci albo kochajacej zony.. szok :-p hormony szaleją ojjjj takkk :tak::-)

reklama
Błonka to na prawdę sporo :-) ja chyba coś koło 4 zł wtedy - także masakra, A co do wciskania ludziom kitu ja miałam podobnie ...
a powiedź mi, ile czasu staraliście się o maleństwo?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry