• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

wiecie co czuje ze jednak u mnie dupa blada z fasoli bo cmi mie lewy jajnik a owu na 1000% mialam z prawego wydaje mi sie ze zawsze przed @ tak mam ale trzeba czekac do terminu oststnio mialam rozne cykle 25-27dniowe

reklama
carola - po kliknięciu publikuj wrfaca do twojego posta a komentarza nie ma, ale może to ja coś namieszałam...

kwiatuszku - póki nie ma @ jest nadzieja i tego się trzymaj!

Druga !!!
Wikulaa - wypiłam wczoraj :) Matko, jak to brzmi :szok:

Kwiatuszku - dopóki @ nie przylazła, to jeszcze wszystko może się zdarzyć :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam się po prawie 1,5 rocznej przerwie ...
Ten wątek jak najbardziej cały czas pasuje do mnie do mojego męża i naszej rodzinki. W Lutym minęły dokładnie 2 lata starań o nasze drugie dziecko...dużo się działo, dużo się zmieniło...ale jedno pozostało... w sercu...pragnienie...aby maluszek zawitał wreszcie i do nas.
Mama dzięki Ci za wątek :tak: często myślałam o Tobie i o tym czy udało Wam się z 3 dzieciątkiem.... a i jesteśmy dokładnie na tym samym etapie cyklu u mnie również 13 dc :tak:
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona :-)

Druga !!!
Wikulaa - wypiłam wczoraj :) Matko, jak to brzmi :szok:

Kwiatuszku - dopóki @ nie przylazła, to jeszcze wszystko może się zdarzyć :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja tez wypilam:)))

I tak pewnie ja pierwsza wstałam :-p
zjola, pod żyrandolem wisiałaś? :-)
Miłego dnia babolki.
o której miałaś pobudke???

Witam się po prawie 1,5 rocznej przerwie ...
Ten wątek jak najbardziej cały czas pasuje do mnie do mojego męża i naszej rodzinki. W Lutym minęły dokładnie 2 lata starań o nasze drugie dziecko...dużo się działo, dużo się zmieniło...ale jedno pozostało... w sercu...pragnienie...aby maluszek zawitał wreszcie i do nas.
Mama dzięki Ci za wątek :tak: często myślałam o Tobie i o tym czy udało Wam się z 3 dzieciątkiem.... a i jesteśmy dokładnie na tym samym etapie cyklu u mnie również 13 dc :tak:
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona :-)
witamy!!!
Fajnie, że będzie nas więcej!

zjola - ja w piątek będę musiała tak wcześnie wstać...dla mnie to środek nocy....

reklama
Dzięki serdeczne a teraz pytanie? jak zrobić takie ładne suwaczki i odnośnik do mojego wykresu prowadzę go na stronie skarb mamy. Wprawdzie z termometrem się pogniewałam i już od Lutego nie mierzę ale jakieś tam obserwacje prowadzę :)
Ja wstaję o 4:50 dzień w dzień...więc generalnie pierwszy kryzys za mną - jeszcze tylko 3 godz i do domku :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry