kwiatuszekq20
Fanka BB :)
wiecie co czuje ze jednak u mnie dupa blada z fasoli bo cmi mie lewy jajnik a owu na 1000% mialam z prawego wydaje mi sie ze zawsze przed @ tak mam ale trzeba czekac do terminu oststnio mialam rozne cykle 25-27dniowe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
często myślałam o Tobie i o tym czy udało Wam się z 3 dzieciątkiem.... a i jesteśmy dokładnie na tym samym etapie cyklu u mnie również 13 dc 
Druga !!!
Wikulaa - wypiłam wczorajMatko, jak to brzmi
Kwiatuszku - dopóki @ nie przylazła, to jeszcze wszystko może się zdarzyć&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
o której miałaś pobudke???I tak pewnie ja pierwsza wstałam
zjola, pod żyrandolem wisiałaś? :-)
Miłego dnia babolki.
witamy!!!Witam się po prawie 1,5 rocznej przerwie ...
Ten wątek jak najbardziej cały czas pasuje do mnie do mojego męża i naszej rodzinki. W Lutym minęły dokładnie 2 lata starań o nasze drugie dziecko...dużo się działo, dużo się zmieniło...ale jedno pozostało... w sercu...pragnienie...aby maluszek zawitał wreszcie i do nas.
Mama dzięki Ci za wątekczęsto myślałam o Tobie i o tym czy udało Wam się z 3 dzieciątkiem.... a i jesteśmy dokładnie na tym samym etapie cyklu u mnie również 13 dc
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona :-)