• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Dzięki serdeczne a teraz pytanie? jak zrobić takie ładne suwaczki i odnośnik do mojego wykresu prowadzę go na stronie skarb mamy. Wprawdzie z termometrem się pogniewałam i już od Lutego nie mierzę ale jakieś tam obserwacje prowadzę :)
Ja wstaję o 4:50 dzień w dzień...więc generalnie pierwszy kryzys za mną - jeszcze tylko 3 godz i do domku :)
suwaczki robi sie gdzieś w ustawieniach profilu, ale nie pamiętam dokładnie...
jejciu ty to w ogóle wstajesz w nocy...zimą musi być strasznie, bo calkiem ciemno jak wychodzisz...

reklama
Coś mi nie wychodzi z tymi sygnaturami :)...nie szkodzi.
Tak rzeczywiście zimą a raczej już jesienią człowiek praktycznie jedzie do pracy nocą wraca nocą a za dnia siedzi w pracy... dlatego każdy wolny dzień to dla mnie ogromna radość...
Ale pracować trzeba więc wyjścia nie ma.

kurcze kiepsko...
mnie coś gardło pobolewa...

wspolczuje, moja mama wstaje o 4 a o 4.30 jest juz na przystanku...
jejciu jaka ona szybka! Ja potrzebuję minimum godzinę rano na zebranie się:)

Coś mi nie wychodzi z tymi sygnaturami :)...nie szkodzi.
Tak rzeczywiście zimą a raczej już jesienią człowiek praktycznie jedzie do pracy nocą wraca nocą a za dnia siedzi w pracy... dlatego każdy wolny dzień to dla mnie ogromna radość...
Ale pracować trzeba więc wyjścia nie ma.
pracować trzeba pewnie, że tak:)
ja teraz będe zaczynać nową pracę, która bardzo mnie cieszy, ale która na pewno też mnie zmęczy...

nikusia powiem tak.. praca jest.. tylko zalezy czy komus zalezy na "jakosci" bo np telemarketingu z pensja stala jest do cholery ale np w moim zawodzie, pedagog, przedszkole itp nie ma nic!! nawet o praktyki ciazko bo ja studentka... nawet do sklepu nie ma latwo sie dostac bo do osiedlowych ida laski po znajomosci a do marketow nie wiem wg jakich kryteriow patrzą... ja nie mam praktyki w niczym innym jak tylko z praca przy dzieciach

reklama
caroline zdrówka!!! U nas też kiepsko ze zdrowiem ostatnio Ja dopiero co wydobrzałam po anginie a Filip ma zapalenie ucha. :/
Wika i ty się kuruj nie daj sie chorobie! fajnie że masz pracę! gratuluje Ci :)

Pozdrawiam was
mało mnie ostatnio ale dużo sie dzieje w moim życiu teraz
Ściskam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry