• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Błonka to na prawdę sporo :-) ja chyba coś koło 4 zł wtedy - także masakra, A co do wciskania ludziom kitu ja miałam podobnie ...
a powiedź mi, ile czasu staraliście się o maleństwo?

my staralismy sie najpierw bez lekarza rok.. potem przeszlam 3 lekarzy, dopiero 3 okazal sie ok... w sumie to 3 lata staran w tym 2 z roznymi lekami...

reklama
Kinga - mam nadzieję, że tylko pozytywne rzeczy się u ciebie dzieją!

z tym to tak różnie jest :>
np w zeszłą sobotę dzwonił do mnie brat i mówi mi że bierze ślub.. sobie myslę fajnie ale jak mi powiedział że za tydzień czyli w tą sobotę 17go to aż zbladłam z wrażenia:huh: Oczywiście nie pojadę bo mój mąż ma w ten weekend wykłady na uczelni ze studentami. Poza tym o takich ważnych sprawach powiadami się co najmniej miesiąc przed aby mieć możliwość pozałatwiania spraw i załatwienia wolnego z roboty. No i nie mówie już o tym że trzeba dać coś w kopertę a weź tu w tydzień się tak zorganizuj! wkurzyłam się trochę na niego. :wściekła/y: Życze Im szczęścia i na pewno kartkę wyślę chociaż.

To jedna z moich życiowych opowieści a wiesz wiele ich teraz bym mogła opowiadać... nie jest tak fajnie ale cóż daje rade.

Wiadomo że na forum nie chce się pisać o swoich problemach... na pewno to rozumiecie.
Dziekuje że jesteście Tu i mogę czasami z wami popisać:)

Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hellołka

Ja w domu,,dziergam na swieta co nieco.....porobilam wlasnie fotki cam z gg..hee..jakos dziwnie wyszło to...ale co tam..

poczytam co u was..u mnie juz oki....

Carol zdrowka,,masz bloga wow,,nie wiedzialam:baffled:..zaraz cie dodam do swojego na obserwacje,heee
kwiatuskzu jak pakowanko??
nikusia heja...witamy..
Kinga hyh tydzien przed wow...nieźle...
mama co tam??
kasiuleczko a placz kochana ze szczescia ze masz niunke....
Błonka jak brzunio??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry