• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kora - też mi formu coś nawala...pewnie jakieś remonty robią...

mama - jak nie zadzwonią do 14 to ja zadzwonię, chyba nie stanie się nic złego???
Ty jestes kosmetyczką prawda??? ja używam raczej dobrych kosmetyków, ale może doradziłabyś mi coś jeszcze lepszego? chodzi mi o krem do twarzy i podkład. Ja mam cerę mieszaną trochę z tendencją do przetłuszczania się, nie chcialabym po prostu żeby mi się buzia świeciła w ciągu dnia...pomożesz???

Wikula jak masz gdzieś drogerię na Duglas czy jakąś perfumerię to najlepiej poprosic o 3,4 próbki i spróbowac na swojej buźce podkładu
ja polecam do cery mieszanej:
-astor Age Vitality
-bourjois healthy mix serum---->
41331_250.jpg

[h=4][/h] Owocowa terapia (z liczi, jagodami goji i owocem granatu) zmniejszająca zmęczenie, pozostawiająca uczucie świeżości i lekkości, rozświetlająca i ujednolicająca cerę na 16 godzin. Zawiera witaminy i przeciwutleniacze. Podkład ma postać żelu, który stapia się z naturalnym odcieniem skóry i nadając jej pół matowe wykończenie. Jest hypoalergiczny i nie blokuje porów. Dostępny w 6 odcieniach.

Cena: 48zł / 30ml

-max factor xperience---->
39736_250.jpg

musiałabyś zobaczyć jak się zachowuje na twarzy..

a kremy ja kupuję w avonie i jestem póki co zadowolona-próbowałaś ??

Zjola hahahahaha ano pewnie,że do Ciebie pisałam:)a tu mi nasza Kora wskoczyła :) chyba o Niej myślę :)

Mama - roztargnienie?

Kwiatuszqu - fajna tapetka a kuchenka malutka le za to przytulna :)

Wikulaa - a ja mam taką cerę jak ty i kremy też kupuję w Avonie, jak Mama a podkładu używam z MAYBELLINE AFFINITONE PODKłAD 24 GOLDEN i go sobie chwalę :)

Carolaaa z AA też miałam i też si ;) Ziaja 30+ też są fajne-lekka konsystencja;)

Zjola no chyba ;)))))

Wikula ja też kiedyś używałam Clinique ale wolę avon-jakoś mi wyjątkowo służy:)
a tam często nowości mają więc nie przywiązuję się do jednego kremu bo to dla cery też nie za dobre...
kiedyś jeszcze PUPA miała fajny podklad ,ale już daaawno nie kupowałam podkładów bo ja nie używam..tyle co makijaże w pracy robię babeczkom;)

Domino przespał sie pół h i jakby lepiej...ma temp.38 więc narazie niczym nie zbijam-siedzi taki malinowy na buźce,ale niech organizm sobie radzi...
zaraz po Zuzę śmigam.

Kwiatek no proszę jakie zdolne małżeństwo;)) ślicznie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry