• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
witajcie ;))

Kora dzięki :) ja trzymam &&& za Twoją wizytę w klinice..

Kwiatuszek no to jeszcze kilka dni i sie okaże -&&&&&&&&&

a ja chyba po owu-skok jest ..dziś juz sucho a wczoraj jeszcze pływałam...
dzis jeszcze podziałamy.

miłego dnia for all i smacznej kawusi:)

Hej, hej!
Ja też po owu. U mnie jakiś 19 dzień cyklu. Objawów jakichkolwiek brak. Jutro mam wizytę kontrolną po histeroskopii.

Buziole dla wszystkich

Zjola witaj ;) no to &&& za wizytę ;) i czekamy na info:)
intensywnie działaliscie ???
my jeszcze dzis podziałamy..

ja jutro mam ginkę i liczę ,że potwierdzi owu a endo bedzie piękne :)

Mama - działania były intensywne a co wyjdzie zobaczymy. Muszę poczekać jeszcze z 9 dni.
Kciuki za twoje starania &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Heca by była gdybyśmy razem zaciążyły :-)

reklama
Wikulaa - welcome :)

A wiecie co? Jakiś amant pisze do mnie na NK. Na zdjęciu przystojniak, nie powiem. Najpierw napisał pod swoim imieniem a jak mu odpisałam to zmienił nick na anonim i wykasował zdjęcia z żoną i dziećmi. Myślał, że ja nie zaglądałam wcześniej? Śmieszni ci faceci. Jak się zapytał, czy się spotkamy, to odpisałam czy szuka przygód, bo przecież ma żonę i fajne dzieciaki. Pewnie strzelił karpia, jak to przeczytał. Nie zamierzam z nim się spotykać ale miło poczytać, że ktoś obcy pisze, że jestem piękną kobietą. Połechtał moją próżność kobieciarz jeden :-D Gdyby wiedział, jaka ze mnie kuternóżka, to by mu amory przeszły :tak: A poza tym ile ja mam lat :szok:

Czy wy też macie kłopoty z forum, no nie chce działać cholera jedna!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry