• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Kora tak jest -w tym cyklu zachodzimy we 3-Ty ,Wikula i ja ;))) BO Kwiatek już zaszła tylko jeszcze nie wie;))

mi też bb baaaardzo wolno chodzi i co chwilę się rozłącza..

a gościu faktycznie przygód szukał-musiał się nieźle zdziwić jak mu tak odpisałaś..
ja na NK nie wchodzę praktycznie a FB nawet nie ma ;))

Wikula &&&&&&&&&&& żeby szybko zadzwonili bo Ty się denerwować nie możesz teraz jak zachodzisz ;))

idę robić sobie maseczkę ...

reklama
Kora - też mi formu coś nawala...pewnie jakieś remonty robią...

mama - jak nie zadzwonią do 14 to ja zadzwonię, chyba nie stanie się nic złego???
Ty jestes kosmetyczką prawda??? ja używam raczej dobrych kosmetyków, ale może doradziłabyś mi coś jeszcze lepszego? chodzi mi o krem do twarzy i podkład. Ja mam cerę mieszaną trochę z tendencją do przetłuszczania się, nie chcialabym po prostu żeby mi się buzia świeciła w ciągu dnia...pomożesz???

Kora tak jest -w tym cyklu zachodzimy we 3-Ty ,Wikula i ja ;))) BO Kwiatek już zaszła tylko jeszcze nie wie;))

mi też bb baaaardzo wolno chodzi i co chwilę się rozłącza..
...

mowisz super by było a wiecie ze mam jakies dobre mysli ale nie nakrecam sie
mi tez forum nawala a na dodatek mam dzis strasznego lenia wczoraj z m tapetowalismy i malowalismy normalnie spece jestesmy jak skonczymy to wam wkleje fotki

ja też planuję malowani wiosną, ale jeszcze nie wiem kiedy dokąldnie. To może jak już się tak dziewczyny wprawicie, to potem przyjedziecie do mnie i mi pomożecie?? Zapewnia nocleg, wyżywienie i przyjemną atmosferę:))

my sie przeprowadzamy do tesciow na gore ale wszystko osobno
laski macie pomysl jak wyczyscic rolete zeby nie bylo zaciekow zołta jest nie wiem czym ja przeczyscic
spróbuj jakimś wybielaczem. Jakiś preparat z chlorem. Ja kiedyś zacieki na białych drzwiach do piwnicy czyściłam domestosem, trochhę śmierdzi, ale szybko wietrzeje i jest skuteczny:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry