reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Zjola -jeśli to nie tajemnica napisz mi ile Ty ważysz i ile masz wzrostu i do jakiej wagi chcesz dojść???
ja mam 170cm i ważę 64,65-wiadomo,że przed owu i przed@ woda się zatrzymuje to jest więcej na wadze-te 65kg ale tak to 64 mam i chciałabym do 60zejść ,ale chyba nierealne już:dry:

mama ja mam 172 i waze..... duzo wiecej plus kg ciazowe.. ale ja mialam oponke na brzuszku przez PCO... no i tabletki co mi wode zatrzymaly.. jak zaszlam w ciaze i odstawilam leki to 5 kg schudlam a teraz znow przybieram... mialam na plusie 3 kg jeszcze 2 tygodnie temu a dzis weszlam na wage i jest troche wiecej... :sorry2: dobra duzo wiecej :-p jak ja bym chciala po ciazy byc laską jak kiedys za mlodu.. jeeejjj jaka ja bylam kiedys chuda........

no dobra przyznam sie ile waze, moze poprawie Wam humorki :P w chwili obecnej waze 84 kg :P

Błonka cześć ..teraz sobie rosnij zdrowo-oczywiście z głową a pptem jak mała zacznie chodzic a Ty za Nią biegac to zrzucisz raz dwa:tak:a czy potem znowu przybierzesz to....kto to wie:-D:-D

Carolaaa może ktoś chętny się znajdzie na Twoje kilosy:-ppóki co ja oddam w dobre ręce 4 kg:cool2:

jesli któras zmieści to częstuję jeszcze ciepłym murzynkiem:-p:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry