reklama

Staraczki Weteranki...

Kwiatek- cześć ,tak jest-poczekaj na opinię ginka..
mnie z kolei boli głowa-pewnie od wiatru-własnie parókę z amolu sobie zrobiłam ..

Zjola dokładnie-&&&& zaciskamy:)))

reklama
A ja zamarzłam na sopel lodu, brrrrrrrrrrrrrrrrr. W pracy mam 18 stopni a to dla mnie temperatura hibernacji. Ledwie piszę, rąk nie czuję, cierpię i chcę do domu, buuuuuuuuuuuuuuuu ...

heja kochane po śiwetach
Ja objedzona,,i w lodówce żarcia tona jeszcze bleeee.
od jutra ide na diete:):):)

Carol a smigus,,hee u nas nie było,bylismy u babci mojego,a potem jego cała rodzina byl;a u nas..i tak do 23 jakos..potem lulu
Ja tez &&& za dogadanie sie z mezem:)

Mama przytulanka &&&&& świateczno-wiosenne superrr..a bociany hmmm

kasiu ajak Agatka podroz przezyła???

Balbinko fajnie ze milo siweta spedziliscie...

Błonka mniam pomodorki,,u mnie tata ma szklarnie i folie i wszytskie warzywka mam własne tez...

NIkusia umawiaj sie umawiaj...

kwiatuszku zjola ma racje,,specjalista powie:)

Jeszcze tylko godzina tego zamarzania :confused2:

Właśnie rozwiązuję testy na prawo jazdy, bo w pracy mamy względny luzik i wiecie co, po 20 latach jazdy dzień w dzień samochodem, zdaję co drugi test :szok:. To jakaś masakra!

Zjola:szok::szok::shocked2::shocked2:18 stopniiii:confused2:matko ,współczuję -dla mnie to ,że hibernacja-ja ciepłolubna jestem...
podaję ciepły pled na ramionka:tak:ja mam w domostwie 23 stopnie i mi to tak w sam raz-fakt dom piętrowy to ciepło się inaczej rozchodzi..

Koralikowa cześć ..no powiem Ci,że jakieś napięcie ze mnie zeszło i jak wiem ,że cykl pusty i działamy typowo dla przyjemności to mogłbym 2 razy dziennie:zawstydzona/y::-Dhahahahahaaa

Wikula??????????????

Błonka-dzięki za ~~~~~~~~~~~~~~~~

Bree proszę się zameldować;)

a wczoraj na tvn o 20.00 leciał Zmierzch:))))oczywiśie ogladalismy z Tomem mimo,że widzielismy i mamy w domu wszystkie części na dvd;))

reklama
Mama - a my wczoraj w domu graliśmy z przyjaciółmi w piłkarzyki. Mamy takie normalnej wielkości. Nawalanka była, że hej. Sąsiedzi pewnie myśleli, że kogoś mordują :-D Uwielbiam tą grę. Gramy na 3 piłki. Od razu kilogram schudłam a dzisiaj mam odciski na rękach :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry