reklama

Staraczki Weteranki...

Mama - no widzisz ja w ogóle nie dopuszczam do siebie myśli, że mogę być w dwupaku :no::szok:, no a wtedy rzeczywiście z odchudzania nici. Wtedy jednak bym się tym nie martwiła :-D.

reklama
Witam po-świątecznie :tak:
Mama mh... co byś kochana się nie zdziwiła, że zapączkujesz:tak: od tych ponoc nie pękniętych i nie wyrośniętych pęcherzyków :tak: także figle mogą się okazac bardzo owocne :tak: za co &&&

Carola jestem tego samego zdania co mama...zrób tak, żeby było Tobie dobrze.
Zjola - właśnie tak czytam i myślę sobie o kurcze Zjola w ciąży :-)...ale wiadomości...no i kurcze Tylko spróbuj nie byc :dry::-)

Balbinko - ja dziś zrobiłam chyba ze 3 pralki prania i już na ogrodzie mogłam powiesic bo u nas piękne słonko...i też już po głowie myśl mi chodziła, żeby w ziemi pogrzebac ale po 5 minutach stania na lodowatym wietrze szybko mi przeszło:-( - mimo słońca zimno jak jasna cho....:-(

Ja dziś mam wolne :-) w święta miałam żołądek chory :-( od czego??? nie wiem???W sumie rano ok a po południu ledwo chodziłam - NO MASAKRA...także o wielkanocnym obrzarstwie mowy nie było :no:...w sumie dobrze, przynajmniej odchudzac się nie muszę...
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI...
Ja jutro tel. w łapkę i umawiam się na konkretny termin histeroskopii:tak:

Nikusia - dawaj z tą histeroskopią, bo to nic strasznego a może pomóc, chociaż u mnie jeszcze efektów nie widać, ale jak już mi tak grozisz, to może jednak za 11 dni będą :-D

Witaj Zjola :-)

Kurcze... niby u nas słoneczko świeci, ale jest tak, jakby zaraz miało zacząć padać :confused2: Mam dzisiaj wolne i nie wiem jak zaplanować dzień. Jedzenia jest ogrom, więc odpada mi gotowanie ;-) chyba ogarnę chałupke i jak nie będzie padać, to wysieję pierwsze warzywka w ogródku :tak:

a mi już pomidorki wschodzą :P ale nie wiem jakie bo dostalam od babci z dzialeczki :)
ogoreczki tez cos tam juz puszczają z ziemi

a dla reszty poswiateczne ~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zjola a powiedz mi jak Cię przygotowywali do tego zabiegu? On był zaraz po @, czy jeszcze w trakcie i jakiego rodzaju posiewy musiałaś zrobic???
No i ile czasu byłaś w szpitalu? I czy ewentualnie miałaś po tym zabiegu zwolnienie?

Nikusia - zabieg musi być wykonany po @ do 12 dnia cyklu, żeby był jeszcze przed jajeczkowaniem. U mnie jednak zabezpieczyli się przed owulacją i kazali brać w tym cyklu tabletki anty. Zabieg miałam w związku z tym w 15-tym dniu cyklu. Nie robiłam żadnych posiewów, tylko musisz zrobić badanie na przeciwciała żółtaczki anty - Hbs, morfologię, grupę krwi, czas krzepnięcia krwi, elektrolity. No chyba, że zrobią Ci to na miejscu w szpitalu, bo różnie to bywa. Dwa tygodnie przed zabiegiem miałam spotkanie z anestezjologiem, który przeprowadził wywiad o stanie mojego zdrowia i zmierzył mi ciśnienie.W szpitalu byłam tylko parę godzin. W szpitalu byłam na 8.00, zabieg o 9.30 a wychodziłam ok 14-tej. Gdyby były jakieś komplikacje, to wtedy mogą zostawić pacjentkę jeszcze na noc pod obserwacją. Niektóre szpitale od razu zastrzegają, że wychodzi się na drugi dzień. Po zabiegu miałam 3 dni zwolnienia, ale to właściwie na życzenie, bo mogłam dostać tydzień albo wcale. Zależy od samopoczucia pacjentki i chciejstwa lekarza. Po czterech tygodniach miałam wizytę kontrolną i usg.

Nikusia -wiesz co???to potrzymaj te &&& w takim razie ;):))
a ja trzymam za Twoja histero:tak:

Zjola &&&&& trzymam przez te 11 dni-działania były,zwis na lampie był:tak::-Dnadzieja jest;-)

a ja juz po zakupach,po drodze spotkałam 2 bociany ,wiec zaczyna się :-Dwypatrywanie bocianów i działania ;)) z wiarą,że zrzucą zawiniątko:tak::-D

wyniki m odebrane i wiecie co wg norm podanych obok wydje mi sie ze sa super no ale lekarz oceni i zobaczy wiec kurcze osd czego tyle martwych nasionek juz nie mam siły

pranko sie juz 3 automacik pierze doprowadzam do porzadku ale mam lenia strasznego zimno mi jakos i senna jest

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry