reklama

Staraczki Weteranki...

dziewczynki delikatnie mokrego poniedziałku życzę ;)
bo co za dużo to nie zdrowo! :D
Miłego dnia!
My wczoraj gościliśmy się u rodziców dziś wszyscy spotykamy się u nas.

reklama
cześć babeczki..

my uciekliśmy dziś rodzinką do lasu:)) bono sie wylatał,dzici szukały ważki bo doszliśmy aż nad jezioro ponad 3km w 1dną stronę..Tom robił za paparatzi i cykał fotki z ukrycia:-)
jak wróciliśmy to dzieci posadziliśmy przed bajką i poszliśmy sie przytulać...oj milusio tak...i do tego jeszcze w dzień :)) wczoraj tez było si:-p:-p
a co..owulki nie ma ,ale nie będę sobie żałować :-D

Kora dziękuję :):**

Kora dzięki ;) a jakie kolorki wybrałaś do siebie??i malujesz całe mieszkanie??

Carolaaa super,że już lapiej się czujesz..a jak Twoje sprawy??jak z mężem??:sorry2:

pozdrawiam wszystkie babeczki:tak:

Mama ja lepiej, dziękuję.
Generalnie miło spędziliśmy te święta.Dom, jedzenie, łóżko i byliśmy na meczu.
Tylko ja wybuchowa, wszystko mnie drażni i wszystkiego się czepiam.
Biust mi się powiększył i od miesiąca boli jak diabli, to chyba od tabletek anty....
Z K.? Hmmm...ciężko określić...niby ok ale ja uważam, że to pokazówka....niestety:(

Carolaaa no mam nadzieję ,że się z M dogadacie i kryzys pójdzie won:tak:
kochana..nadstawiam doopkę:zawstydzona/y:dopiero w czwartek będę na poczcie z paczką-przepraszam...nie dałam rady wcześniej...

Carolaa w czwartek na pewno wyślę..
kurcze ,nie wiem co napisać.....napiszę więc-niech będzie po Twojej myśli..ja też przechodziłam kryzys w małżeństwie-jesteśmy razem 13 lat ,po ślubie prawie 9lat-nie ma szans ,żeby zawsze było si...ale u nas kryzys zażegnany-teraz znów jest miodzio..

reklama
Mama - z tymi kryzysami, to tak wszyscy mają. My razem jesteśmy 14 lat, w tym 4 po ślubie. Nie jeden kryzys za nami ale teraz miodzio, jak u was :)
M się mnie codziennie pyta, czy już mam mdłości :-D A ja na to, że chciałabym się porzygać choćby zaraz :tak:

Carol - to niech będzie po twojej myśli :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry