reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Wpadłam życzyć Wam
zdrowych i spokojnych Świąt, radości w sercu, rodzinnej atmosfery i wesołego jajka :-)

00247_promocja_wielkanoc.jpg

Ja tak między święconką, ciastami a odkurzaczem :-)
Mama
sypialnia bardzo mi się podoba, jestem pod wrażeniem...pięknie
Carola zdrówka Tobie życzę, wim co czujesz w zeszłym roku 7 razy miałam zapalenie krtani i już zaczęłam się zastanawiac jak t jest i czy nigdy mi nie przejdzie...ZATEM ZDRÓWKA:tak:
Błnka no niezły żartownis z Twojego M :-) w sumie jajka to już mu wyświecno bo małe w drdze także niech wkłada może kasę???:-D
Kralikowa, Kahaka, Wikulaa I CAŁA RESZTA HAJ :-)
ZATEM MOJE KOCHANE BŁOGOSŁAWIONYCH ŚWIĄT, NIECH ZMARTWYCHWASTAŁY JEZUS OBDARZY NAS WSZYSTKIE SWOIMI ŁASKAMI I SPEŁNI NASZE MARZENIE:tak:

Mama super sypialnia laska z Ciebie :)
a u mnie dzis pryszcze jak u nastolatki normalnie jak dorastałam to nie mialam takich:)
Laski mam 24lata polećcie mi krem jakis do cery dobry moj mi dzis walneł tekst ze sie postarzalam hehe:)
Cera raczej sucha

suzi - gratulacje ogromne!!! Tulaczki dla Alanka!

tymonka - podwyzszone TSH powoduje problemy z zajsciem w ciaze. Powinno byc w okolicach 1

mama - sliczne zdjecia! Tzn Ty sliczna! i sypialnia piekna!

zjola - &&&&&&&&& za staranka-ruchanka ;)

Ja czekam na @, tzn powinna byc za 3-4 dni. O testach nie mysle, bo w tym miesiacu za bardzo nie bylo staranek przez wyjazd. Czekam na wyniki posiewu przed HSG i kurcze musze sie umowic na to HSG, a nie moge sie dodzwonic do szpitala. Musze tam podjechac albo sprobowac uderzyc do innego.

Wesolego drugiego dnia Świąt!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry