reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Carol - to może być rzeczywiście reakcja na tabsy :( Ja jak brałam tabletki anty przed histeroskopią, to z kolei cały miesiąc plamiłam.
Kawkę chętnie i jeszcze coś na ząb, bo jestem przed śniadaniem.

witajcie kochane;)

Kawki dziewczyny?
Zaraz mi cycki odpadną z bólu!

Carolaaa mam to samo z (.)(.):szok: dzis chyba pójdę w staniku spać....
a kawkę juz popojam..
pospałam do 9.00:-D

Zjola no to ja zapodam Ci tosty z podwójnym serem i wędliną + sos 1000 wysp;))
a mąż udany hahahaaaaa,ja jak mówię mojemu ,że piersi mnie bolą to tez mówi-może zaszłaś???
ostatnio jak Mu powiedziałam ,że mnie bolą to powiedział-ohooo,mróz idzie:confused::confused::-D
nie wiem o co Mu chodziło...

a kryzysy są "wpisane" w małżeństwo.....najłatwiej jest się poddać ..to walka wymaga wysiłku i strategii...
ja nauczyłam się mówić mojemu męzowi prosto w oczy co mi jest,czego oczekuję i jak wolę...uczę Go tego samego....
chłopy nie domyślą się o co nam chodzi jeśli nie powiemy..
my się frustrujemy ,że Oni się nie domyślają....
oni nie wiedzą o co nam chodzi ...
i tak w kółko................

gadać trzeba z Nimi:-D

pozdrawiam wszystkie-aktywne i ...te w krzakach:-D;-)

Mama - dzięki za tosty, zaraz skrętu kiszek dostanę, ale chcę skończyć z obżarstwem świątecznym :tak:. Stwierdziłam, że pod koniec czerwca i cały lipiec drastycznie się odchudzę. M jedzie do Japonii, to nie będę musiała gotować :) Bo młody jest niewybredny, pociągnie na pizzy :)

Hej babeczki :-)

W sobotę chciałam zajrzeć do Was, złożyć świąteczne życzenia, ale nie mogłam się połączyć z BB :eek:
Mam nadzieję, że święta upłynęły Wam w rodzinnej i miłej atmosferze :tak:
My niedzielę spędziliśmy u mojej mamy i babci, wczoraj leniuchowaliśmy cały dzień u nas na wiosce :tak:

Mama, sypialnia piękna!!!
Carola, dużo zdrowia :tak:

A mnie w niedzielę dopadł przeziębiony pęcherz :confused2: na szczęście szybko zareagowałam i nie było tragedii. Jeszcze dzisiaj wezmę furaginum żeby mieć pewność ;-)

Miałam jeszcze coś napisać, ale wyleciało mi z głowy :confused:

Hej dziewczynki, wyszłam z krzaków :-D
Dzisiaj pierwszy dzień jestem sama z małą, bo mąż wrócił do pracy. I właśnie mi tu kwęka, że zamiast ją bujać, na BB piszę :sorry:
U nas święta rodzinnie minęły, Agatka w centrum zainteresowania była.

Zyczę Wam wszystkim miłego dnia!
zjola, nieustannie kciuki zaciskam za efektywne zwisy pod lampą :-)

Balbinka -witaj;)
i dziękuję-starałam się ,żeby ladnie wyszło;)
no i dobrze,że z pęcherzem już lepiej...

Carolaaa -siły życzę..
a tosta podaję -bardzo proszę..

Zjola-yyyyyyyyyyyyyyyyyy ,odchudzać się chciesz???przeciesz Ty laseczkaaa,że hoho:))
a wogóle to do wyjazdu M bedziesz już 2w1;)))

Kahaka nooo w koncu:)dasz radę z Małą...a jak by coś to my pomożemy radą ;))

reklama
Witaj Zjola :-)

Kurcze... niby u nas słoneczko świeci, ale jest tak, jakby zaraz miało zacząć padać :confused2: Mam dzisiaj wolne i nie wiem jak zaplanować dzień. Jedzenia jest ogrom, więc odpada mi gotowanie ;-) chyba ogarnę chałupke i jak nie będzie padać, to wysieję pierwsze warzywka w ogródku :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry