reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Druga :)

Przeszłam badania i teraz przede mną jazdy
shocked.gif
. Jeszcze nie wiem kiedy, bo u nas stale zimno i przymarzłabym do tego motocykla
laugh.gif
. Już spać po nocach nie mogę. Ciekawe czy dam radę?
eek.gif

@ się zbliża, dalej plamię :(

Witam się i ja :-)

Balbinka - hakszszszsz, pejczykiem przez pupe hehe ;)

:cool2::rofl:

mowie mojemu o tym jacuzii i sie smiejemy ze nasza jak by dala noge z tego... bo nie nawidzi sie kapac

A widzisz, nasze uwielbiają się kąpać :tak:
Jak mieszkaliśmy we Wrocławiu, to mieliśmy takie drzwi w łazience, że jak się ich nie zamknęło na zamek, to przy lekkim pchnięciu się otwierały. I kąpię się, relaksuje, mąż gdzieś wybył, i nagle włazi do łazienki Magia. Oczy jak 5zł i hyc do mnie do wanny :eek: podrapała mnie małpa i kurde nie chciała wyjść. I nigdy nie zapomnę miny mojego, jak akurat wtedy wrócił do domu i nas tak zastał... :sorry2:

Kinga, piękny Twój sierściuch :-)

A ja wczoraj na zakupach, mąż jak zwykle nie zawiódł ;-) butki kupione, zamiast spódnicy - sukieneczka, ale idealnie pasująca i do żakietu i bez żakietu. Generalnie jestem zadowolona :tak:
Butki o takie, to zeszłoroczna kolekcja i wytargałam w sklepie ostatnia parę 38 :-D sprzątnęłam babce sprzed nosa :-p

DEICHMANN SUPER BUTY OSTATNIE!! (2268425301) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

sukienki nie znalazłam na necie...

Lecę po jogurt naturalny, bo mnie naszła nagle taka ochota :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry