reklama

Staraczki Weteranki...

Zjola, ja już nie takie zachcianki miewałam. Raz przed @ pożarłam ptysie z kiszoną kapustą :zawstydzona/y: centralnie do kremu wpakowałam kapuchę i tak zjadłam chyba 3 :zawstydzona/y: mój mąż z przerażeniem na mnie patrzył :sorry2:
Także jak widzisz, u mnie to żaden objaw :-D;-)

Kinga, jaka maszyna? :eek:

reklama
Zjola....mh... niech to szlag :wściekła/y: no...
Balbinka ...:happy2: ja wszystko rozumiem ale przyznaj się, że po prostu chciałaś się z psem wykapać :tak::-);-) wiesz masaż od razu...Buty bardzo fajne, zakupy udane no i te Twoje zachciewajki....no no no.:eek: coś mi to mówi:tak:
Kinia wpadaj jak tylko czas będzie....
MAMA HALO!!!!!Wywołuję cię do tablicy!!!!jak można nas tak zostawić....:confused:...

ploter laserowy moja droga :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :shocked2::-)

Zjola....mh... niech to szlag :wściekła/y: no...
Balbinka ...:happy2: ja wszystko rozumiem ale przyznaj się, że po prostu chciałaś się z psem wykapać :tak::biggrin2:;-) wiesz masaż od razu...Buty bardzo fajne, zakupy udane no i te Twoje zachciewajki....no no no.:eek: coś mi to mówi:tak:
Kinia wpadaj jak tylko czas będzie....
MAMA HALO!!!!!Wywołuję cię do tablicy!!!!jak można nas tak zostawić....:confused:...

Nikusia, uwierz mi, ze ta kąpiel była mało relaksująca ;-) cała podrapana byłam, jak po jakimś hardcore sex sado macho :sorry2:
właśnie... mama :confused: PACZE i PACZE i WYPACZAĆ Cie nie mogę ;-):-D

witam się i ja,
dziś siedze w domciu z nogami w gorze.. jestem u mamci i babci.. mamcia w pracy a mnie babcia wygnala na kanape z nogami w gorze bo jestem spuchnieta... wiec sobie was poczytam dzisiaj :) az mi glupio babcia gotuje a ja siedze z nogami wyciagnietymi do przodu...

zjola jak Ty jadas te moje fluidki? slabo cos co? moze za malo ich dalam??

Błonka puki babcia ma jeszcze siłe to niech sobie gotuje:) Moja do 90lat chodziła sama po zakupy zobacz! :)
Przyjdzie czas że i Ty babci jeszcze pomożesz :tak: a teraz dbaj o siebie! ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry