reklama

Staraczki Weteranki...

mama i inne zakręcone - hehe fajną banię macie - to ja się dołączam :-D ja II krechy zobacze 24 maja buaaaaaahahhahahahhahah :-):-D:-D:-D poprostu sikam ze smiechu, ale co tam ... trza to brac na jaja !!!

reklama
mama, ja akurat robiłam badania 2 maja, więc czekałam 2 dni, ale normalnie sa na nastepny dzień.
karolciak, pewnie pierś do przodu i do boju :-D
Martusia, cos ten lekarz się nie wysilił za bardzo...Ja też myślę, że tabletki niewiele pomogą.
palemka, cześć :-)
Byłam w przychodni i znowu NIC nie załatwiłam:angry: anie do okulisty się nie zapisałam (zapisy o 7.30 lub o 12.30 - byłam o 13.00....) ani do onkologa, bo trzeba mieć skierowanie od rodzinnego.
Ciekawe czy ja nie mam zrostów po 2 łyżeczkowaniach...:confused:

Palemko -witaj zakręcona..:) tu sie nie ma co smiać ( )

bedziemy miały te II krechy!! zobaczysz ,ze sie uda-autosugestie uskuteczniamy :))

Kahaka- dzięki-jutro zadzwonie czy są wyniki...może akurat .

a co do zrostów to kurcze słyszałam od moich koleżanek własnie po cc i zabiegach łyżeczk.,ze miały zrosty...miały laparo w celu pozbycia sie zrostów..
wnerwiające to ,ze sie idzie zarejestrować i znowu klapa...

Ostatnia edycja:
hehe, niech ci będzie mamita , tymczasem burym lasem mykam z mlodym od mojej sis na działkę ( sis dziś firme otwiera i jezdzi po urzedach i załatwia i krew ją zalewa ) a mlody troche chory jest u mnie ... Na 15 idziemy do fryca :)
Milego popoludnia , całusy paaaa

wszystkie sie w końcu doczekamy nie ma bata !!! Jedne pozniej drugie , szybciej :-)

Palemka- to powodzenia dla siostry-&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam ,wiem jak jest w urzędach-2 lata miałam swoja działalnośc-jak jechałam do urzędu to z takim nastawieniem !!! :)

a ja juz definitywnie po @-już wczoraj wieczorem było czysto...

mama i inne zakręcone - hehe fajną banię macie - to ja się dołączam :-D ja II krechy zobacze 24 maja buaaaaaahahhahahahhahah :-):-D:-D:-D poprostu sikam ze smiechu, ale co tam ... trza to brac na jaja !!!

Tak jak mama mówi, nie ma śmichów!! To najszczersza prawda!! :rofl2:
Zobaczycie, na koniec miesiąca będzie meeeeega radocha!!

mama witaj, aleś mi narobiła smaka na pierogi z owocami :(((((
Skąd w ogóle masz truskawki??

Wikula, Martusia,NPalemka witajcie :))

Mam dziś świetny humorek, mimo, ze znów jestem zakopana w papierach do pasa :)

A propos zakopania, tudzież Zakopanego bardziej - u mnie w mieście dziś miał być A. Małysz - i mój M go spotkał obok swojej pracy na parkingu. Pytałam czy się przywitał ale powiedział, ze nie miał czasu, bo się spieszył do pracy :))

No to niezły dół z tymi zrostami ;/ Ja jestem po jednym łyżeczkowaniu, ale z Jud zaszłam bez problemów po tym no i później ta tragiczna cesarka co mnie na żywca pocieli.. już dziwne było to, że musiałam po nej 5 dni leżeć na lekach.. taks ię zastanawiam czy mnie dodatkowo gratis nie uszkodzili ;/ Tym bardziej, że blizna do teraz pobolewa czasem i ciągnie od środka ;(
Czyli jak nic, trza iść do kliniki.. ale już mam sposób na mężusia :D

Wikula, domyślam się, że i tam ceny wysokie. Jednak spróbuję załatwić najpierw tutaj, jak się wtedy nie uda to trzeba będzie do tej polskiej, bo cóż zrobić.

Już poćwiczyłam, teraz lecę na zakupy, pewnie na dwa razy będę musiała biegać to mi zleci :D

Bree-optymistyczny suwaczek !!! brawo :)

skąd mam truskawki???nastaw ucho to Ci powiem..............................z Lidla :))) z Lidla mam pierogi z truskawkami:)))))))))

Lilith-no trzeba by do kliniki...może akurat u Ciebie jest oki ,ale wiem ,ze po cc często są zrosty..przyjemnych zakupów:)

Ostatnia edycja:
No to pewnie mam.. ech :( i zaś doła załapałam, na szczęście chwilowego :D Bo i tak się nastawiam na piękne II kreski.

Prosiłabym za to, by któraś z was wyjaśniła o co dokładnie chodzi z tymi zrostami. One uniemożliwiają zagnieżdżenie, tak?

Lece, przeczytam jak wrócę :)

reklama
LILITH, tak podobno zrosty moga utrudniać zagnieżdżenie. Ale myślmy pozytywnie! Nie mamy żadnych zrostów i kropka :-D
Bree, za Twoim przykładem też zrobiłam sobie suwaczek :-) Oczywiście długość cyklu orientacyjna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry