reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
jestem już ,wcinamy lody

Omega 3 kwasy są na lepsze endometrium
i jeszcze wit B6brałam w tamtym cyklu ,ale teraz nie mam to nie biorę..

Lilith- i tak trzymać z myśleniem :))
a co do II które miałas ostatnio no to faktycznie wskazywałoby ,ze powinno Ci sie udać..może endo było za cienkie ,ze sie nie udało,albo progesteron za niski....

.. albo test się pomylił :-D a @ spóźniała się z hmm powodu własnego kaprysu :-D, który na szczęście nadchodzi baardzo rzadko :-)

Mniam, mniam, ja lody tylko wodne, bez cukru i węgli pochłaniam. Suwaczki sobie poprawiłam do tego i jeszcze bardziej się motywuję :-D

Ale mam dobry humor, mimo iż zasypiam :-D

Dziewczyny a te tabletki Omega-3 to mają jakąś nazwę, czy po prostu "omega 3"? :-p Trzeba to brać cały czas, czy mogłabym zacząć teraz, w środku cyklu, jak myślicie? Na ostatnim usg miałam endometrium AŻ 4 mm :dry::confused:

Lilith- no i git ,ze humor dopisuje...żadko u nas to sie dzieje..przeważnie zadumane jestesmy co tu zrobic ,zeby zajśc więc kozystaj,ze dzis masz dobry humor:)

a czemu zasypiasz-kiepska nocka??czy przeciwnie -udana z mężem ,ale nie pospałas przez to;))))

Odkąd udaje nam się małą szybciej do wyra położyć to i my mamy więcej czasu, więc i na zabawy z mężem czas i na wcześniejsze położenie się jest a ja ciągle taka nietomna chodzę. Kiedyś kładliśmy się spać dużo później a lepiej się za dnia trzymałam niż teraz. Więc nie wiem skąd taka senność, tym bardziej, że dużo robię za dnia, tu sklep, ćwiczenia, posprzątać, pogotować, zresztą wiadomo, co będę gadać a i tak usypiam przy tym. Teraz do jakiejś godziny 17 mam kryzys, potem jest dużo lepiej :)

Ech, wstyd się przyznać ale już nie raz udało mi się genialnie zasnąć przed starankami :zawstydzona/y:

A co do humorku to fakt, trza korzystać :) szczególnie, że bardzo łatwo o jakieś dołujące sytuację czy momenty..
No i jaka rozgadana do tego jestem.. jak mąż przyjdzie to pewnie paszcza mi się nie będzie zamykać :-D

Lilith- kurcze,mam to samo..nasze śpia już przed 20 bo o 19.30 są już w łóżkach ,takze wiadomości oglądamy już spokojnie..
na przytulanka tez jest czas..kładę sie koło 22..wstaję o 7 bo budze i szykuję dzieci do przedszkola
więc spię sporo czasu a i tak nieraz padam...nie wiem może to pogoda,cisnienie...

u nas dzis mam byc burza więc ide posiedziec z dziecmi na ogród-nanosili ksiązek i "czytają" :-D:-Dide sie legnąć koło Nich poki nie pada:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry