reklama

Staraczki Weteranki...

komp mi sie zawiesił-wrrrrr

Wikula- mam do przedszkola 5 min autem:) bliziutko mamy :)

Kahaka- proszę myśleć pozytywnie :))))

Bree-widzisz jakie dobre info znalazłaś :)) ja mam 4d.c. i od dzis biorę Acard:)

Rurka- cześc i tak trzymać-jak tam @ nie ma ...?

mam nadzieje,ze u nas też bedzie burza-a przede wszystkim deszcz...

reklama
Macie rację, trzeba myśleć pozytywnie i nastawić się bojowo.

Ja też bym chciała burzę, bo parno strasznie. Ale chmur nie ma za bardzo.

Witajcie matko lece nadrabiac ale popisalyście :)

zanim poodpowiadam na Wasze posty wrzucę szybciutko moje wyniki jesli mogę :) zerkniecie? ale jak dla mnie poza zelazem hemoglobiną i ob wszystko ok; robione w 5dc
TSH 2,67 mlU/l 0,27-4,20
FT3 3,06 pg/ml 2,04-4,4
FT4 1,06 ng/dl 0,93-1,71
FSH 8,00 mlU/ml 3,5-12
LH 8,00 mlU/ml 1,9-12,5
PRG 0,51 ng/ml 0,2-1,13
E2 33,72 pg/ml 12,5-166
PRL 18,28 ng/ml 3,9-29,5
Różyczka IgM jakościowo :ujemny
Różyczka IgG ilościowo: 121IU/ml >10 w. dodatni – znaczy chyba , że przechodziłam
Toxoplazmoza IgG ilościowo <5 <6,5 wynik ujemny – znaczy chyba nie przechodziłam
Toxoplazmoza IgM jakosiowo wynik niereaktywny (-)
OB 15mm/h 3-12 – podwyzszony przez przeziębienie
Fe 38,9 mikrog/dl 37-145
Hemoglobina 12 g/dl 12-16

Ostatnia edycja:
Bree, no widzisz, dobrze, że zaczęłam brać juz teraz :tak: oj napaliłam się na ten cykl, a na koniec maja pewnie będzie wielkie rozczarowanie ech.
NIE BĘDZIE ŻADNEGO ROZCZAROWANIA!

Betusia - ja się na wynikach nie znam, to nie pomogę, a masz tam normy na tym wyniku?
już widzę , że są:)

Mama - to fajnie macie:)), Bo dalekie dojazdy to koszmar!

Ostatnia edycja:
Betusia-wyniki miodzio :))
generalnie wszystko si:)

Kahaka-tak,myślimy pozytywnie...może w tym problem ,dlatego w tym cyklu nastawiamy sie na sukces i bedziemy lutówki :))wszystkie które sie teraz starają beda lutówki :)

Wikula- no dokładnie,blisko,ze w ładną pogode spacerkiem idę z Dominikiem po Zuzę..plac zabwa ,jeden drugi zaliczymy i dzieci szczęśliwe:)

Ostatnia edycja:
Wikula- no w sumie jak spojrzałam na prl to też tak pomyslałam,ze jak dla starającej sie to mogłaby byc niższa-Betusia bierzesz Castagnusa??on delikatnie obniża prl...

Betusia, wyniki super! Już sama nie wiem jak z tą prolaktyną, niby do górnej granicy normy trochę brakuje,ale wiadomo, że im niższa, tym lepiej.
rurka, a jaki masz śluz teraz? Sorry, że tak pytam, ale zastanawiam się, czy przypadkiem owu teraz nie masz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry