LILITH
Moderatorka
No to i tak więcej śpisz. Dla mnie dużo jest kiedy położe się do spania o 23.30 i wstaje o 7.30. Mała w wyrku dopiero o 9 jest. Całkiem możliwe, że to od pogody, u nas straszne zmiany pogodowe są, takie nietypowe.
Zapomniałam was zapytać, czy któraś przed/ podczas przytulanek czy też na samym początku czuję zdecydowanie za mocny zacisk? Mam tak chyba od 3 miesięcy
Nie mam pojęcia z czego się to może brać, bo na brak przyjemności narzekać nie mogłabym.. tym bardziej że wyluzowałam i nie działam jak maszyna 
Próbowaliśmy prócz tego, i relaksacyjnych kąpielek wcześniej, masaży i dalej nic.. co gorsza najczęściej dzieję się to w okolicach dni płodnych a już wtedy z powodu szyji i bóli jajnika mam lekki dyskomfort ..
Poradzicie coś? Bo nie chce z tym tematem iść na Intymny :-(
Lecę kochane, bo zaraz po Judytkę muszę iść
Zapomniałam was zapytać, czy któraś przed/ podczas przytulanek czy też na samym początku czuję zdecydowanie za mocny zacisk? Mam tak chyba od 3 miesięcy
Próbowaliśmy prócz tego, i relaksacyjnych kąpielek wcześniej, masaży i dalej nic.. co gorsza najczęściej dzieję się to w okolicach dni płodnych a już wtedy z powodu szyji i bóli jajnika mam lekki dyskomfort ..
Poradzicie coś? Bo nie chce z tym tematem iść na Intymny :-(
Lecę kochane, bo zaraz po Judytkę muszę iść
Ostatnia edycja:

On jest na rozrzedzenie krwi i często go biora babki po poronieniach, kiedy nie maja stwierdzonej przyczyny. Bo często przyczyną poronień są mikrozakrzepy, które prowadzą do obumarcia ciąży. Niektóre dziewczyny biorą dopiero po owu, a niektóre już po @ zaczynają. Ja zaczęłam od poniedziałku brać i na razie jest ok. Można kupić bez recepty, ja płaciłam trochę ponad 4 zł.
W ogóle marnie jakoś. Ale może za krótko biorę?