reklama

Staraczki Weteranki...

Rurka właśnie.. zerknij też jak szyja jest, może wysoko i otwarta??

Mama, nie.. to właśnie nie to na 100% bo gra wstępna jest w sam raz.. co do nawilżacza z żelem mam dokładnie to samo.. więc to też nie kwestia śluzu.. i to nie chodzi o ciasnote a wręcz zacisk i to bardzo silny :-D

Co do acardu to ja też zaczne szybciej, warto spróbować, tylko u mnie aspiryna pójdzie w ruch. Tylko nie wiem czy zacząć od dziś, czy od jutra.. bo jak wam pisałam jak mam zazwyczaj @ 4 -5 dni, później cisza i na następny dzień znowu się zaczyna. Chyba, że to nie @ a plamienia na owulkę ;/

Bree to Ty o tych bólach pisałaś?? A może to juz powoli przygotowania na owulację właśnie? Ja na samym początku mam takie lekkie pobolewania w podbrzuszu dodatkowo czasem jajniczki czuje i z dnia na dzień z podbrzusza przenosi się wszystko na jajniki. Nie miałaś tak wcześniej? Wiesiołek też lekko reguluję ponoć cykl, więc obserwuj się teraz bo może i się coś pozmienia u Ciebie.

reklama
kochane w tym cyklu a konktretnie w czerwcu zobacze II krechy i bedzie prezent na 2 rocznice slubu:tak:i wszystkim nam tego z serducha calego zycze!!!!!!!!!!

Tymonka trzymam kciuki za jutrzejsze IUI :tak:
A kociaki to kiedy moze byc wiadomo ze beda?

rruurrkkaa moze owulki nie było a jesli byla to moze na test za wczesnie cholibka wie ;/ chciałabym pomoc ale nei wiem jak trzeba czekac , tylko ze to czekanie jest irytujace
ale monitoring musimy zrobic ja tez to bedziemy wiedziec :)

karolciak22 witaj serdecznie :-), trzymam kciuki za badanka i owocne staranka:tak:
rozumiem Cię ja robilam badania ale nie wszystkie ale teraz zaczynamy i małż tez się wreszcie przekonal - a raczej ja postawilam go przed faktem dokonanym jutro ma badanka, dzięki dziewczetom z watku powiedzialam dosc marudzenia robimy
takze dziekuję Wam wszystkim!!!!:tak:

Martusia85 jesli potrzebujesz rady to pytaj ja 6miesiecy temu mialam operacje przepukliny kregoslupa.....co do rehabilitanta i masazy to trzeba uwazac i miec zaufanego ja mam 2lekarzy i 1 rehabilitantke
ale to na priwa moge Ci opisac jak bedziesz chciala
a Ty masz chyba kregozmyk?

nagapalma wez sobie wapno 300 pewno pokrzywki dostalas

lilith co do zrostow nie pomoge ale poszperam tu i tam
btw dzieki za zaproszenie na 28 dni :-)

na razie tyle zaraz ciag dalczy odpisywania

badania robilam w 5 dc, no wlasnie ale co do prl to tez sie zastanawialam dziekuje Wam bardzo kochane :******
od przyszlego cyklu wezme castagnusa bo w tym pije ziola nr 3 ojca sroki i nie chce mieszac

LILITH to znaczy że dobrze działają mięśnie kegla ;)
a na powaznie moze potrzeba dluzszej gry wstepnej mnie sie czasami tak zdarza, a masz tak przy kazdym podejsciu bo nie wiem czy doczytalam?

Ostatnia edycja:
betusia - wzięłam, ale nic nie dało, chyba za słaba dawka, zarz lukne wiela to mo .... :-D a co do castagnusa ja brałam , ale skutki widac jakie ... :-(
ja nie biore już od dawna nic, zupełnie nic, nawet kwasu :)

Zrobiłam bieda sałatke, makaron gruby, pomidor i piers z kurczaka usmażona , do tego majonez smietana czosnek i wcinam i dobra, bidna bo nic wiecej nie miałam, taka troche oszukana, ale nie narzekam ....

Palemka- i smacznego :))))

Lilith-to kurka nie wiem czemu masz taki zacisk...Ty miałas cc więc w sumie u Ciebie tam sie nic nie zmieniło mimo,ze ciąża była...

ja muszę oddac kompa mężowi..może wlece po 21.oo :))

a tymczasem smacznych kolacyjek życzę :))

LOPOP,MAĆKU,AMALFI,IZA,EWCIA,MARI- a Wy gdzie ???????????????????????????????????????????? :):)

napisalam posta w odpowiedziach i mi wciela brrrrrr dobra bede odpisywac teraz na bierzaco :)

nagapalma pychotka to Twoje danie :)
ja dziś robiłam chłodnik ogórkowy
piersi z kurczaka na parze i nowe ziemniaki w mundurkach na parze i salatka z rzodkiewki i pomidora :)
mam zamiar jeszcze sernik upiec ale to pozniej albi jutro :)
bo jak dlugo mnie nie ma na forum to raz ze tesknie za Wami a dwa ze noe moge nadrobic i wszystkim odpisac ;/

kurcze to moze i ja wezme ten acard??? ale poczekam az sie malpiszon skonczy.
rozumiem ze moge go brac po malpie?

mamus do wieczorka :*

rrurrkkaa kurza dupa sama nie wiem co doradzić :/ a moze zadzwon do gina moze da cos na wywolanie? albo poczekaj choc wiem ze latwo sie mowi , nie nawamiam na bete bo skoro wiesz ze owulki nie bylo to szkoda ladowac kase.....a zmienialas klimat ostatnio albo jakies stresy mialas?
wiem troche dziwne pytania ale probuje rozgryzc...

jak ja jestem to Was znow nie ma wobec tego ide robic sernik :))))))))) a potem zapraszam na kawusie i ciacho która ma smaka?

Ostatnia edycja:
NIe, nie mam tak za każdym razem i wiem, że gra wstępna jest wystarczająca.. zresztą dziewczyny, tak prosto z mostu to czy daajmy na to po orgazmie można być za mało rozluźnionym??
Gdybym jeszcze ja się tym przejmowała to byłoby ok ale mój też zaczyna a to dobre nie jest.

Grr a mi ktoś ciągle przyłazi od kilku dni i na drzwi dzwoni, już nawet nie chodzę otwierać. Denerwuję mnie to strasznie.

Betusia - oj aj bym sobie ciasto zjadła, ale teraz na diecie jestem więc nie mogę..., jeszcze chociaż 2kg i będzie dobrze

Lilith - to ja nie wme co tam u ciebie sie dzieje...
a z tym dzwonieniem to też dziwna sprawa, może to jakiś złodziej sprawdza czy ktoś jest w domu...oby nie!

Właśnie też o tym czytałam.. zaraz jak obiad naszykuję to przeczytam to co dałaś, bo ja w jakiejś gazecie tylko widziałam i tam pisało z jedynych pasujących spraw, że może to być spowodowane ciężkim porodem [ urazem ] ale kurdę, to było tyle lat temu i co, nagle mi się i to po takim czasie tak porobiło :(
Przykre to, bo stresuję tym i męża i siebie.
Dziękuję kochana za stronkę, niedługo zerknę a teraz lecę do obiadku :*

Wikula, wcześniej przez kilka dni do mnie i do sąsiadów wydzwaniali i stukali po oknach bo poczta.. że chcieli odebrać dla tych co się wyprowadzili, później ze spółdzielni zamiast do właściciela to też po ludziach wydzwaniali natarczywie, a teraz pojęcia nie mam kto to był i po co.

reklama
Lilith no to ja z tymi bólami. Właśnie muszę poobserwować ten cykl, może będzie jakiś inny. Co ja gadam??????? No przecież będzie inny - wyjątkowy - szczęśliwy!!!! :)))))

A co do tych Twoich nieproszonych wizyt, to miej oczy szeroko otwarte.

Odnośnie ścisków Twoich to może jakieś napięcie lub stresik nawet nieświadomie czasem może nas coś przyblokować. Może sprobój lampeczkę winka albo dwie przed i może wtedy pójdzie łatwiej. Przynajmniej będziesz wiedziała czy to kwestia psyche.

Betusia ja na serniczek chętnie. mniammm

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry