reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
O, ja się naprodukowałam a tu takie fachowe wyjaśnienie :))

Rurka a Ty testa wczoraj robiłaś, czy dziś bo już mi się miesza?
Może powtórz jutro, pojutrze tak dla spokojnego sumienia. Chyba, że jutro u Gina coś się wyjaśni. Idziesz jutro??

Ostatnia edycja:
dzięki Bree :)))
to jeszcze jedno pytanko:
lutke i duphaston to mozna kupic tylko na receptę? Duphaston to wiem ze tak ale lutka
czy jakbym w razie czego chciala cos brac na podtrzymanie to pozostaje mi Acard ze napisze to tak łopatologicznie?
bo się zastanawiam czy czasem u mnie takiego problemu nie ma moze ze sie zagniezdza ale nie utrzymuje... jak moge to sprawdzic?

rrurrkkaa
a w jakich jednostkach?
hmm to moze jestes w trakcie owulacji , cholera by to wziela jak to ugryzc...
ja mam jeszcze napisane na badaniach:
f. folikularna: 0,20 - 1,13 ng/ml
środek cyklu: 0,48-1,72 ng/ ml

Ostatnia edycja:
dzięki Bree :)))
to jeszcze jedno pytanko:
lutke i duphaston to mozna kupic tylko na receptę? Duphaston to wiem ze tak ale lutka
czy jakbym w razie czego chciala cos brac na podtrzymanie to pozostaje mi Acard ze napisze to tak łopatologicznie?
bo się zastanawiam czy czasem u mnie takiego problemu nie ma moze ze sie zagniezdza ale nie utrzymuje... jak moge to sprawdzic?

zbadaj progesteron około 7 dni po owu. mniej więcej tydzien przed spodziewaną miesiączką. Zobaczysz jaki jest poziom. Wczesne poronienia z nieprawidłowego zagniedzenia mogą być albo z nieprawidłowo przygotowanego endometrium albo z za niskiego poziomu progesteronu.

cześć kochane ja tylko na chwile bo padam.koncze piwo i ide spac ..

co do testów owu..ja jak w listopadzie zaszłam w ciąże i test ciążowy był pozytywny-dzień po terminie @ to koło 13.oo zrobiłam test owu bo mi 1 został i krechy wyszły po jakiejś minucie i były tak mocne jak w owu-II mocne krechy

..tyle moge napisać z mojego doświadczenia..

a teraz mykam bo tak mnie głow boli ,ze marzę zeby juz zasnąć..

do jutra kochane..owocnych starań,spokojnych nocy i Lilith niech Ci już nikt nie puka;/
pa babeczki:)

tak zrobię porposzę gina o badanie progesteronu
wielkie dzięki :)
kurcze jutro jedziemy z polowkiem na badania mysle o tym caly czas a i bede myslec do przyszlego czwartku jak bedzie odbior wynikó... ;////

Dobrze ze jestescie :))))))))))))

pa mamus spij dobrze niech główka odpusci a to moze na zmiane pogody burze maja byc...

Betusia, dokładnie chciałam napisać to, co Bree :tak: a Acard to raczej nie pomoże utrzymać ciąży, to jedynie wspomagacz. Duphaston i Luteina są na receptę.

My byliśmy na spacerze, a po powrocie kąpalismy świnkę naszą :-) pierwszy raz!!! Nawet nie zwiewał za bardzo. Suszyłam go suszarką, to chyba mu się podobało. A na koniec zlał się na mojego męża :-D:-D:-D

kahaka czyli ginka musze poprosic zeby miec w razie czego ;)
heheh podziekowal za kapiel hehhe dobre;)
a wlasnie mozna kapac swinki?
ja swojego musze zawiezc do myjni dla psów ;) bo na 40kg labradora szkoda mi wanny ;)

Ostatnia edycja:
Betusia- FAJNIE,ZE I TY JESTEŚ :))
&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam za badania męża wiem jaki to stres..my w tym m-cu też robimy badanie armii..

a co do bólu głowy-to u nas własnie była burza ,teraz pada...licze na spokojny sen..
może jutro cisnienie bedzie inne.

to już zmykam-papaski:)

reklama
papaski Mamita. Spokojnego snu. Też sobie piwko nalałam. Od jutra będę brać Acard to odpuszczę piwko bo ponoć nie można przy nim pić(szkodzi na wątrobę a ja i tak tyle leków przyjmuję, że lepiej nie dobijać jej).

Kahaka uśmiałam się z Twoich przygód. My nasze świniaczki też kąpaliśmy, raczej jedną bo często jej się zdarzały rozwolnienia - wrażliwa jakaś była. Druga tak nie reagowała a to samo dostawały do żarełka. A ta druga to była taka czyściutka - zawsze kupkę do kątka i w ogóle ;))

Teraz mamy koty ale ich nie kąpiemy. Omijają wodę szerokim łukiem ale że są niewychodzące i wysterylizowane to nie czuję potrzeby ich kapać narazie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry