• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Mamuś ja za Was tez bede zaciskac :)
dzięki wielkie :*
spokojnej nocki
u nas jeszcze nie pada ale sie zbiera powoli i sie ochlodzilo....

do jutra :)

Bree ja wczoraj piwko wciagnelam ale ululalo mnie ;)

ja jak bylam dzieckiem to mialam tylko chomika, ktorego moja kochana mamusia usmazyla na balkonie w upal a potem z wyrzutami sumienia szukala miekkiej ziemi zeby go pochowac ale to byl moj wtedy najwiekszy przyjaciel i potem juz niestety zwierzatek nie mialam
teraz mamy psa od 7 lat z moim m.
Ale słyszalam ze swinki są fajne :)))))))))
jak chcialam kota to mi maz powiedzial ze od razu moge sobie meble porabac jak zaczna szalec z naszym labkiem.... ale na razie mi moj piesio wystarczy :))))
a kotki chyba z reguly nie cierpia kapieli same sa przeciez czyste bo myja się :)

Dobra ja tez zmykam bo jutro ciezki dzionek
i dzis mi cos jajcory daja popalic...jeszcze tylko ziolka i do spania....
buzka :*

Ostatnia edycja:
reklama
Betusia, tak można kąpać świnki od czasu do czasu. Trzymam jutro kciuki za męża, żeby dzielny był ;-)
Bree, nasz świniaczek to też czyścioch, ale trochę tyłek miał brudny, bo ma tam długie włosy i mu się ciągle cos przykleja, to chcieliśmy spróbować ;-)
mama, pa!
tymonka trzymam kciuki za jutrzejsze IUI!!!!

Ja tez już się żegnam. Jutro zajrzę pewnie po pracy na chwilkę, a potem lecę do mamy mojej pomóc jej w gotowaniu, bo w sobote ma 50 urodziny i impreza będzie :-)
Dobranoc!

dzięki za kciuki :*
moja tez ma w sobote ale 51 ale ja do domku pojade za jakies 3-4 tygodnie pewno :)))))))) i juz sie nie moge doczekac

wesoło masz z tymi swinkami :))))))))
buzka kolorowych teraz juz zmykam :*

Widze dziewczyny,ze maj bedzie baaardzo plodny, wszystkie wyskocza z dwoma krechami, oprocz mnie, bo ja wrzesien pazdziernik zaklepuje:-D.
betusia ladne masz te wyniki. A jaki sernik robilas?? Tradycyjny?
mama myslalam ze opieprz dostane, balam sie zagladnac po pracy;-)
lilith moze jednak nie masz tych zrostow, kto wie?

Ostatnia edycja:
cześć kochane :))

Kahaka- miłego dnia w pracy :)
Amalfi- no coś Ty :):*

babki mam dylemata....;/
moja tempka podstawowa w I fazie cyklu to 36,4..36,5...potem skok na 36,7 jak jest owu i potem jeszcze sobie wedruje na 36,8..36,9....i na tych granicach sie utrzymuje..czasem jest 37.

dziś mam 5d.c. i zmierzyłam tempke i co??? 36,7!
co to ma byc -5d.c. i jestem po owu??????czy nagle mi sie tempka podstawowa zmieniła?????
nie miałam,zadnego sluzu jeszcze..dopiero co mi sie @ skończyła...

matko i córko co za dziwy jakieś ..

ja teraz zmykam do Poznania-do kumpeli,pracuje w drogerii i ma dla mnie próbki :)))zapachów,fluidów,lakiery po paznokci i takie tam:))
potem do superfarmu po testy
potem po chemię bo ostatnio nie wszystko kupiłam
a potem po Domisia i di domu..bede po 12.00

U NAS DZIS ZIMNO I WIEJE I KAŁUŻE...
miłego dnia i smacznej kawki:)

mama - u nas tez lkapa jeża, wieje i pizga :( co do tempki, to moze tak poprostu masz podwyzszoną - hm... nie mam pojecia :) albo owulka, nie wiem, powiem tylko, ze moja best friends, ktora jest w 8 tydniu teraz, wlasnie w 5 dniu cyklu zaszła, więc ???

kahaka - Tobie równiez miłego dnia :))

u mnie zero objawów, owu juz dawno była, nawet testu nie kupuje, dawno juz testu nie robiłam ... hehe
Jak będę kiedyś w końcu w ciąży, o od razu będę wiedziala, dlatego, że ja nigdy nie mam kompletnie żadnych objawów :)) hihi !

Dzien dobry przyszle i terazniejsze mamuski!
Ja lece zaraz zrobic prolaktyne chce wiedziec czy mi zleciala po 2 tyg juz, czy jeszcze brac te leki?

mama moze jakas choroba Cie zbiera, temu tempka skoczyla?? U mnie sie to zmienialo, nie bylam przywiazana do jednej tempki specjalnie;-)
nagapalma edytuj posty;-). Ja tez mysle ze bede wiedziec i nigdy jeszcze nie robilam testu i chyba nie zrobie
mari nie mysl o tym, urodzisz zdrowe dzieciatko jeszcze, niedlugo wlasciwie,zobaczysz

reklama
Cześć Dziewczęta.
Wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia :)

Mama a może to jest temperatura zakłócona? Np jakimś stresikiem, niedospaniem - może miałaś gorszą noc, lub piwkiem. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie alkohol wypity wieczorkiem podnosi tempke.

Mari27 ściskam i tule. Będziemy Cię wspierać w tym trudnym czasie. A sama się nie obejrzysz jak będziesz tulić maleństwo do serca.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry