reklama

Staraczki Weteranki...

Dziewczyny wszystko przeczytałam...ale co mam której odp za nic nie wiem :no: plasiam :zawstydzona/y:
Ale co do skrzepów @...ja takowe mam od jakiegoś roku...na USG stwierdzono cechy przerostu endomterium...miała mi pomóc cyclonamina...tak pomogła na 2 -3 cykle i teraz mam nawrót nawet jak ją łykam 3x2 :-(:-(:-(
Mój doktor obecny :tak: powiedział, że w sumie ten lek nie leczy a właśnie tak o zmniejsza tzw. dolegliwości...sęk w tym, że ja w lutym obudziłam się w sumie z krwotokiem a ilośc i wielkośc skrzepów...mh... w sumie jak dłonie...uwierzcie mi siedziałam pod prysznicem i ryczałam....
Teraz wiem, że to trzeba leczyc...ale najpierw muszą właśnie zrobic histeroskopie, żeby stwierdzic dlaczego do tego dochodzi...TAK WIĘC NIE BIORĘ NIC NA TZW...zmniejszenie dolegliwości...bo TO (skrzepy tak ogromne) NIE SĄ NORMALNE...
Dieta dukana...mh... ile ludzi tyle opinii!!! Ja pracuję z lekarzami tak tak i oni też na to wpadli to jedna teraz chodzi po neurologach...ma problemy z utrzymaniem równowagi ...dalej nie wymienię bo nawet nie potrafię nazwac...i uwierzcie mi kobieta 38 lat....lekarz.... i stwierdziła, że jest to jedyne czego będzie żałowała do końca swoich dni... o nerkach nie wspominam bo to norma więc ....
ALE każdy ma swój rozum, każdy wie co dla niego najlepsze... ja wiem, że kolacji nie zjem i sodycze odstawię i chudnę to tak robię...
Ciężarówki...Wam zazdroszczę Wy wiecie....Boże ileż bym dała...nawet może mi po tyłku ciec abym tylko w ciąży była...ale cóż:-(:-(:-( dlatego trzymajcie się kochane i całuski dla brzuszków:tak:
Mama...to wypoczywaj, biegaj po górach, zwiedzaj a jak wrócisz to dawaj namiary na miejsca, które ja będę mogła zobaczyc w Lipcu :tak::-)
Ja jutro czekam na @ temp. spadła więc wszystko jak w zegarku :-(:-(:-( a ja głupia się łudze już dwa lata....ehhhh
Nerki dużo lepiej furagin robi swoje. Piątkowy posiew jutro odbiorę i w razie potrzeby wezmę antybiotyk to do zabiegu nerki będą jak ta lala....
Wczoraj otworzyliśmy sezon siatkówki plażowej....nawet nie chcecie wiedziec jak wyglądają moje dłonie :no:
całe w siniakach ale ....NASZA DRUŻYNA WYGRAŁA :-) MIŁEGO WEEKENDU JA JUTRO KURCZE DO PRACY :-(

reklama
Kwiateq,wiesz, jego szefowa zadzwoniła, że pokryją wszystkie koszty...co z tego? Kto nam zwróci psa? I dzieciom nastrój? A trauma jaką przeżyła....ja zresztą też....
Muszą zapłacić za weterynarza + koszt nowego psa, którego Ninka dostanie jak będzie gotowa. Ale jej bólu nie da się wycenić.:-(

Jak to jest? W piątek ważyłam 92,5kg a dzisiaj 89,5kg ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien doberek

Witam sie po weekendzie:)
Poczytam co u was......

No duzo tego nie było,,ale ładna pogoda wszystkie na wyjazdach,,spacerach...

Carol no strasnzie wspolcuzje,,a ze NInka to widziala,,jejciu nie zazdoszcze tego nikomu:((
Kasia no nieźle mała troliła...
Błonka yhy siwy,,haaa..dalton ze mnie...
Kinga świetnie mu idzie na rowerku..szybko pewniesie nauczyl)

Ostatnia edycja:
Melduję, że żyję :) Dzisiaj zaczynam malowanie więc nie będzie czasu na forum. Myślę, ze odezwę się w następny poniedziałek.

Pozdrowionka dla wszystkich :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry