Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
carola porażka z BRW
mama no kupe lat zabiegana jestem strasznie za tydzień mam komunię syna
mama szkoda że pazurków on-line zrobic mi nie możesz, umówiłam się na wtorek a ksiądz ogłosił próbę generalną ( bo u nas rodzice siedzą z dziećmi na komunii) i musiałam odwołać a za późno żeby mnie już gdzieś wcisnęła
no helol nie spie nie spie, ale 2 dni bylam u mamy, a dzis mialam bardzo waznego goscia od rana przyjechala moja przyjaciolka ze swoja 2 miesieczna coreczką no i tak siedzialysmy razem na ogrodzie wprawilam sie troche w role hehe
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja caly czas sie griluje,weekenduje..
Normalnie stwierdziłam,ze po taaaaaaaaaakim długim weekendzie przydałoby sie wolne,,abym odpoczęła;-)...
A tak to szukam auta sobie..czekam na kase z banku...echhh nic dla mnie nie ma...
Carol widzialam waga w dół,,brawo dukan?? czy inna?? Błonka wgrywaj sie..heee.. zjola pokazywałas foty remontu??? przegapiiłam czy jak??