E
esmeralda
Gość
hej dziewczyny
witam się i ja po dłuuugim weekendzie ^^ przeczytałam ostatnich 5 stron i znowu nie wiem o co chodzi
mama super weekendzik miałaś, pozazdrościć i to jeszcze w tak licznym gronie, to wesoło musiało być
a jeśli chodzi o clo wiesiołki kręciołki, to ja do clo w którymś cyklu dostałam receptę na estrofem, estrofam czy coś takiego, on tam polepsza stan narządów
że tak powiem..przynajmniej ja tak zrozumiałam, że na to ten lek dostałam, czy "ładniejsze endometrium" tak moja lekarka to ujęła
nikusia jakże ktoś by śmiał o Tobie zapomieć
trzymam &&&&&&&&&&&&&& za histeroskopię i wogóle.. i nie bój się 
kinga Egypt wooow, superaśnie, ja też chcę
kiedy ja się doczekam jakiegoś fajnego wyjazdu, non stop tylko praca i zbieranie kasy na rzeczy nieosiągalne, przecież ja nawet nie mam własnego mieszkania 
zjola, kora,mama, kwiatuszek i pozostałe dziewczyny którym zbliża się @, oby nie przyszła już przez długi czas
wogóle to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
lopop jeśli o femifertil chodzi, to nie wiem, spróbować zawsze można, zaszkodzić napewno nie zaszkodzi
ale to chyba cenowo jakoś tak nieciekawie, bo raz też patrzałam co to za cudo, moim zdaniem to coś w stylu castagnusa, na mnie takie specyfiki nie działały, polecam make, mace-czy jakoś tak, to się nadaje i dla faceta i dla kobiety..
zjola, kwiatuszek.. i kto to tu jeszcze taki chory był?? kinga?? zdrówka Wam życzę, mnie też coś bierze, mam katar i kicham..ale to chyba alergia na pyłki
nikusia jakże ktoś by śmiał o Tobie zapomieć
kinga Egypt wooow, superaśnie, ja też chcę
zjola, kora,mama, kwiatuszek i pozostałe dziewczyny którym zbliża się @, oby nie przyszła już przez długi czas
wogóle to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
lopop jeśli o femifertil chodzi, to nie wiem, spróbować zawsze można, zaszkodzić napewno nie zaszkodzi
zjola, kwiatuszek.. i kto to tu jeszcze taki chory był?? kinga?? zdrówka Wam życzę, mnie też coś bierze, mam katar i kicham..ale to chyba alergia na pyłki
Ostatnio edytowane przez moderatora:

bom szybko sie znechecam